Detaylar
Kim cevapladı?İade ürün satılmış. İade edin. Popüler satıcılar dışında alışveriş yapmayın.
Talha Yiğit 4
Yetkin
Sanırsam jelatin yok.
Ama ürün şüpheli geldi ki bende anakartımda benzer olay yaşadım iade etmenizde fayda var.
Tebilon hem daha güvenilir hem de daha ucuz şu an.
www.akakce.com
Ama ürün şüpheli geldi ki bende anakartımda benzer olay yaşadım iade etmenizde fayda var.
Tebilon hem daha güvenilir hem de daha ucuz şu an.
Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8G GV-R76GAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8G GV-R76GAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8G GV-R76GAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
DEY ELEKTRONİK aslında İtopya'ymış. Onun için almıştım.İade ürün satılmış. İade edin. Popüler satıcılar dışında alışveriş yapmayın.
DEY Elektronik diye başka sitelerde ürün satıyorlarsa adamlar iade ürünleri satmak için özel bir çaba gösteriyor anlaşılanDEY ELEKTRONİK aslında İtopya'ymış. Onun için almıştım.
Gerçekten ama bıktım artık... Pislik yani bu. RX6700 almıştım arızalı çıktı garantiye gitti para iadesi geldi şimdi bu...DEY Elektronik diye başka sitelerde ürün satıyorlarsa adamlar iade ürünleri satmak için özel bir çaba gösteriyor anlaşılan.
@utkuversus, @Talha Yiğit, @14925, @845, Yani gerçekten saçmalık üstüne saçmalık. Ben alırken Tebilon 1K fazlasına satıyordu. Bu sefer 100 lira fark vardı onlardan satın aldım. İnşallah düzgün gelir. Teşekkürler geri bildirim için.
Abi sıfır diye aldığım ürün böyle olmamalı.
Son düzenleme:
Bu modelin RX 6600 versiyonunu almıştım, dışında jeletin vardı. Bunun yanında dış kutusu açılırken çok kolay yırtılıyor yani kutu büyük ihtimalle açılmış.
Net şekilde iade ürün verilmiş size.
Net şekilde iade ürün verilmiş size.
Son düzenleme: