erdym 64
Üstün
Bugün bilgisayarı dümdüz açtım ama Windows hiçbir şekilde gözükmüyor ve sadece fare imleci var. Kapa aç yaptım yine düzelmedi. Ekran kartı reset kısayoluna basınca sadece fare imleci orta noktaya sıfırlanıyor.
Lütfen sürücüyü DDU ile kaldırdıktan sonra yeniden yükleyin hocam, hatta önceden indirin, sonra da internet erişimini kapatın. Microsoft Update kurmasın sürücüleri sizden önce.Hocam şu an sürücüyü kaldırdım siyah ekran devam etti güvenli moda aldım tekrardan.
İnternet ile güvenli mod açtıysan bu bilgisayar üzerinden de kurulum diski yazdırabilirsin.Hocam evde sistem kalmadı şu an. Rasplar var onlarda bir işe yaramaz sanırım.
Güvenli modda açabiliyorum şu an fakat güvenli modda render yapamıyorum.
Eki Görüntüle 128056
Ekran kartını sürücüsünü kaldırıp PC'yi normal başlatmak belki işe yarayabilir ama yaramazsa güvenli moda tekrar girip Win+X'ten ekran bağdaştırıcısı seçeneğinden sürücüyü güncelle yapacağız.
Evet, ihtimali düşük olsa da var. Grafik sürücüsü SRT hatasını almanı etkileyebilir. DDU ile sürücüyü sil ve yeniden yükle.Hocam aslında ben dün Recep Baltaş'ın videosunda DLSS 4 gördüğüm için Game Ready sürücümü güncellemiştim, ondan olabilir mi?
Sürücüyü geri yükle seçeneği varsa onu yapın.Hocam aslında ben dün Recep Baltaş'ın videosunda DLSS 4 gördüğüm için Game Ready sürücümü güncellemiştim, ondan olabilir mi?
Bunu dedim zaten.@erdym , sürücünün hatalı olma ihtimaline karşı DDU ile halihazırda güvenli moddayken sürücüyü kaldırmanızda fayda var. Sürücüyü geri yüklemekten daha sağlıklı olur.
Önce silsin, normal başlatsın bakalım açılacak mı.Ekran kartını sürücüsünü kaldırıp PC'yi normal başlatmak belki işe yarayabilir ama yaramazsa güvenli moda tekrar girip Win+X'ten ekran bağdaştırıcısı seçeneğinden sürücüyü güncelle yapacağız.