Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdym 65

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bugün bilgisayarı dümdüz açtım ama Windows hiçbir şekilde gözükmüyor ve sadece fare imleci var. Kapa aç yaptım yine düzelmedi. Ekran kartı reset kısayoluna basınca sadece fare imleci orta noktaya sıfırlanıyor.

17405006497903508595264972036349.webp

Ekran kartını sürücüsünü kaldırıp PC'yi normal başlatmak belki işe yarayabilir ama yaramazsa güvenli moda tekrar girip Win+X'ten ekran bağdaştırıcısı seçeneğinden sürücüyü güncelle yapacağız.

Sorunun büyük olasılıkla bir yazılım veya sürücü kaynaklı. Güvenli modda ekran kartı sürücüsü gibi sürücüler devre dışı kalır.

Ekran kartını sürücüsünü kaldırıp PC'yi normal başlatmak belki işe yarayabilir ama yaramazsa güvenli moda tekrar girip Win+X'ten ekran bağdaştırıcısı seçeneğinden sürücüyü güncelle yapacağız.

Hocam aslında ben dün Recep Baltaş'ın videosunda DLSS 4 gördüğüm için Game Ready sürücümü güncellemiştim, ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aslında ben dün Recep Baltaş'ın videosunda DLSS 4 gördüğüm için Game Ready sürücümü güncellemiştim, ondan olabilir mi?
Evet, ihtimali düşük olsa da var. Grafik sürücüsü SRT hatasını almanı etkileyebilir. DDU ile sürücüyü sil ve yeniden yükle.

En sağlıklı olan DDU ile görüntü bağdaştırıcısının sürücüsünü kaldırmak ve ekran kartının sitesinden son sürüm WHQL sürücüyü indirmek. Bu da olmazsa, başta dediğim yöntemi deneriz.

@erdym , sürücünün hatalı olma ihtimaline karşı DDU ile halihazırda güvenli moddayken sürücüyü kaldırmanızda fayda var. Sürücüyü geri yüklemekten daha sağlıklı olur.
Bunu dedim zaten.
Önce silsin, normal başlatsın bakalım açılacak mı.