Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dataservis'de 1.5K'ya ekran var. Ben yaptırın derim ama muhtemelen işçilik de ekleyeceklerdir.
- Makaleler
- 14
CMD'ye ben komut verirsem güvenli ama ben de cihazı yaptırmandan yanayım. Cihazın modelini yazabilir misin? Ekran fiyatlarına bakayım.Evet ama hepsi değil bir de güvenli mi? Çoğu kişi olmaz dedi tamir yapılmalı dediler.
Dell Laptop 15 Inspiron 3520 1F2QZT3.CMD'ye ben komut verirsem güvenli ama ben de cihazı yaptırmandan yanayım. Cihazın modelini yazabilir misin? Ekran fiyatlarına bakayım.
- Makaleler
- 14
Dataservis'de 1.5K'ya ekran var. Ben yaptırın derim ama muhtemelen işçilik de ekleyeceklerdir.
Peki CMD komutu ile ekranı düzelir mi sizce?
- Makaleler
- 14
Yazılım ile ekran düzeltme mi? Şey. Nasıl yani? Ne yapacak komut kırık ekranın piksellerini olması gereken yere gönderip camı falan mı değiştirecek?
Yazılım ile ekran düzeltme mi? Şey. Nasıl yani? Ne yapacak komut kırık ekranın piksellerini olması gereken yere gönderip camı falan mı değiştirecek?
Hayır şu ekranda birkaç tane renkli şeyler var o renkler değişip duruyor onları CMD ile düzeltme ya da onların değişmesini durma var mı (pek bilgim yok bu konularda kusura bakmayın)
- Makaleler
- 14
Fotoğraf veya video paylaşırsanız çok iyi olur. Ekranınızı sürekli hayal gücüm ile anlamaya çalışıyorum.Hayır şu ekranda birkaç tane renkli şeyler var o renkler değişip duruyor onları CMD ile düzeltme ya da onların değişmesini durma var mı (pek bilgim yok bu konularda kusura bakmayın.)
Fotoğraf veya video paylaşırsanız çok iyi olur. Ekranınızı sürekli hayal gücüm ile anlamaya çalışıyorum.
Böyle ekranım.
Seçiliyor zaten. Enter'a basmanız yeterli olmalı diye düşünüyorum.Ama sağ taraf gözükmüyor ekran paneli kırıldığı için yani oradan tıklayamıyorum bir de HDMI kablosu yok.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar