Detaylar
Kim cevapladı?Black Plague
Uzman
Bu siteye ne eklenebilir? Ben daha çok bir video sözlük yaratmak istedim.
@Oltran
Mobil tema eklenebilir. Karanlık mod ekleyebilirsin Nord tema vb. bir de üyelik sistemi eklenmelim.
gustavo
Üstün
Mobil tema eklenebilir. Karanlık mod ekleyebilirsin nord tema vb. bir de üyelik sistemi eklenmelim.
Aslında var ama biraz temel kalıyor öneriler için teşekkürler.
- Makaleler
- 62
Kayıt ol/giriş yap butonunu en üst kısma köşeye taşı. Üyelerin düzenleyebileceği, gezebileceği profilleri olsun. Bir de daha iyi bir arayüz kullanılabilir.
Bir de mesaj düzenleme ve silme eklerseniz güzel olur.
gustavo
Üstün
Kayıt ol/giriş yap butonunu en üst kısma köşeye taşı. Üyelerin düzenleyebileceği, gezebileceği profilleri olsun. Bir de daha iyi bir arayüz kullanılabilir.
Everest konusunda fark ettim
Siteye girince ilk rahatsız eden arayüzün genişletilmiş kullanımı. Telefon ve daha fazla cihaz uyumluluğu ve odak sorununu bozmamak adına diğer sözlükler gibi ortalamanı ve en kötü 1024x768 tam ekrana sığacak şekilde ayarlamanı öneririm.
Sosyal mesela ortalanmış, ama sağ panellerden dolayı bir tık daha geniş duruyor. Bir de kesinlikle siteleri 2K veya 4K göre tasarlamayın. Ana odağınız 1080P olsun. Teknoloji editörlerinin piyasa reklamları aksine(sanki herkes kullanıyormuş gibi gösterilip, diğerlerinden neyim eksik hissi yarattırma) halen 1080P en yaygın ekran türü. Çoğu laptop, tablet, telefon veya bilgisayarda kullanılıyor.
Sosyal mesela ortalanmış, ama sağ panellerden dolayı bir tık daha geniş duruyor. Bir de kesinlikle siteleri 2K veya 4K göre tasarlamayın. Ana odağınız 1080P olsun. Teknoloji editörlerinin piyasa reklamları aksine(sanki herkes kullanıyormuş gibi gösterilip, diğerlerinden neyim eksik hissi yarattırma) halen 1080P en yaygın ekran türü. Çoğu laptop, tablet, telefon veya bilgisayarda kullanılıyor.
Black Plague
Uzman
Siteyi galiba Python ile yazmışsınız. Türk adlı başlık çalışmıyor ona bir göz at. Bir de responsive tasarım deneyebilirsin.
gustavo
Üstün
Evet pyhton ile yazdım ona bir bakayım.Siteyi galiba Python ile yazmışsınız. Türk adlı başlık çalışmıyor ona bir göz at. Bir de responsive tasarım deneyebilirs
Şöyle yaptım.
Mesaj silme.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 62
Hocam bir de şurada gönderilen mesaj sayısı çıkarsa iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Black Plague
Uzman
Evet Python ile yazdım ona bir bakayım.
Eki Görüntüle 122751
Şöyle yaptım.
Eki Görüntüle 122753
Mesaj silme.
Hocam Deepseek'ten yardım alarak responsive tasarım yapın bence.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet