barış55

Becerikli
Yer
Ankara
İyi akşamlar. Steam Deck 1 TB fiyatı 45 bin ve monitörüm var. PC toplasam DDR4 PC daha mı mantıklı? Eski sistemim 4060 8 GB ekran kartı, DDR4 32 RAM vardı, güzeldi. Deck ortalama FPS ve 2-5 saat arası oyun deneyimi sunuyor. Kullanım olarak güzel olur, bir süre sonra koltuk yoruyor. Bir de artık aralıksız 6 saat oynamadığımı düşünürsek ne önerirsiniz?

İyi akşamlar. Steam Deck 1 TB fiyatı 45 bin ve monitörüm var. PC toplasam DDR4 PC daha mı mantıklı? Eski sistemim 4060 8 GB ekran kartı, DDR4 32 RAM vardı, güzeldi. Deck ortalama FPS ve 2-5 saat arası oyun deneyimi sunuyor. Kullanım olarak güzel olur, bir süre sonra koltuk yoruyor. Bir de artık aralıksız 6 saat oynamadığımı düşünürsek ne önerirsiniz?
Hocam linkdeki ilan 30K hem de 2 TB bir bakın derim.

Hocam el konsolu yerine laptopda alabilirsiniz steam decke 45k vermek yerine alınabilecek güzel laptoplar var

Ben şahsen el bilgisayarı alırdım ama kişiden kişiye değişir. Yüksek çözünürlükte yüksek grafiklerde, yüksek FPS beklentin varsa, PC topla geç. Ama yatağa koltuğa uzanırım, yazın tatilde şehir dışına vs. gittiğimde kullanırım, işe giderken kullanırım falan dersen el bilgisayarı al geç.

Ben şahsen el bilgisayarı alırdım ama kişiden kişiye değişir. Yüksek çözünürlükte yüksek grafiklerde, yüksek FPS beklentin varsa, PC topla geç. Ama yatağa koltuğa uzanırım, yazın tatilde şehir dışına vs. gittiğimde kullanırım, işe giderken kullanırım falan dersen el bilgisayarı al geç.

Evet konfor olarak el bilgisayarı yüksek görüntü kalitesi ya da 120 FPS aşağısını kabul etmem demem akıcı olsun yeter bakalım daha karar vermedim.

Hocam linkdeki ilan 30k hem de 2 TB bir bakın derim.

Hocam el konsolu yerine laptopta alabilirsiniz Steam Deck'e 45k vermek yerine alınabilecek güzel laptoplar var.

Laptop sevmiyorum fazla ama mantıklı.

O konsola 45 bin çok hocam. 20 bine rahat bulursunuz, 20-25'e bulursanız alın derim.

Evet ikinci el daha makul.