theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller. Küçüklüğümden beri mevsim fark etmeksizin ellerim ve avuç içlerim su gibi terliyor. Bir yeri tuttuğumda 1 dakika içinde yoğun bir ter oluşuyor. Kışın bir şekilde idare etsem de yaz ayları gerçekten çekilmez bir hal alıyor.

Küçükken bir kez doktora görünmüştüm ama ne dediklerini hatırlamıyorum muhtemelen üzerinde fazla durmadılar. Bu durumu yaşayan veya çözüm bulabilen var mı? Merak ettiğim için konuyu açmak istedim.

İyi sosyaller. Küçüklüğümden beri mevsim fark etmeksizin ellerim ve avuç içlerim su gibi terliyor. Bir yeri tuttuğumda 1 dakika içinde yoğun bir ter oluşuyor. Kışın bir şekilde idare etsem de yaz ayları gerçekten çekilmez bir hal alıyor.

Küçükken bir kez doktora görünmüştüm ama ne dediklerini hatırlamıyorum muhtemelen üzerinde fazla durmadılar. Bu durumu yaşayan veya çözüm bulabilen var mı? Merak ettiğim için konuyu açmak istedim.

Primer hiperhidroz dediğin durum eller sürekli terler, özellikle yazın çok rahatsız eder alüminyum klorür kremler kullanılıyor durumuna göre dermatoloğa görün doktor sana göre ilaç verir.

Tereson kullanabilirsin.

Altında yatan sebebe bağlı tedavi çeşitleri değişir. Burada ne kadar konuşsak boş. Biri şunu yaptım düzeldi der sizde işe yaramaz vs... En mantıklısı doktora gitmek.

Altında yatan sebebe bağlı tedavi çeşitleri değişir. Burada ne kadar konuşsak boş. Biri şunu yaptım düzeldi der sizde işe yaramaz vs... En mantıklısı doktora gitmek.

Orası doğru hocam en kısa zaman da görüneceğim zaten de meraktan sormak istedim sadece :D. Teşekkürler.

Bence ter bezi sıklığıyla alakalı genetik bir durum.
Elbette azaltan herhangi bir krem vs vardır ancak kalıcı çözüm mümkünse terbezi aldırmak olabilir.
Kalıcı olmasına gerek yok hocam tek amacım bir yeri tutunca iz kalmasın :D. Okula gittiğim dönemler bile kalem elimden kayıp dururdu hiç bir zaman söylenenleri deftere geçiremezdim.

Kalıcı olmasına gerek yok hocam tek amacım bir yeri tutunca iz kalmasın :D. Okula gittiğim dönemler bile kalem elimden kayıp dururdu hiçbir zaman söylenenleri deftere geçiremezdim.

Bende de var aynısı genetik yaz aylarında daha çok problem oluyor elimi bankada imza atarken masaya koyduğumda su izi çıkıyor tereson kullandım bir dönem ama tamamen geçirmiyor her gün kullanmak lazım :)

Reis bu hhastlaık değil bende aynı dıurumdayım bende el ayak terliyor ya driclor/tereson kulancaksın veya botoks yaptıcaksın geçiçi olarak ya da iyontofrez cihazı alacaksın ya da ETS ameliyatı olcan ama olursan fifty /fifty ihtimal var ya terlemen kesilecek sıkıntı olmayacak ya da sırtın filan terlecek bu ameliyat İsviçre'de yasak.