Elden Ring oynanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 148

seeraddar

Uzman
Makaleler
1
Elden Ring oynanır mı? Daha önce Sekiro oynamıştım ve gerçekten çok sevmiştim. Hatta bağımlılık yapmıştı, zaman zaman sinir krizlerine bile sebep olmuştu ama bazı nedenlerden dolayı yarıda bırakmak zorunda kalmıştım.

Şu an Elden Ring oynamayı düşünüyorum. Sizce oynanır mı? Önerir misiniz?

Elden Ring kendi türünde çok başarılı bir oyun ama asla Sekiro seviyesine erişebilecek bir yapım değil. Sekiro cidden çok farklı "one of the kind" denecek bir oyun. Beklentiniz Sekiro kadar veya ondan iyi bir oyunsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ama Elden Ring'te kesinlikle şans verilmesi gereken bir oyun.

Sekiroyu sevdiysen yapıştır geç. Savaş mekaniği farklı. Oynadığım tek souls türü Sekiroydu. Geçtiğimiz aylarda elden ringe başladığımda deflect mantığını ister istemez aradım. Onun dışında dünyasında boş boş gezsen bile doyurur.

Tavsiyem paylaşımlı hesap alıp çevrımdışı modda oynaman. (Maddi durumunu bilmiyorum)

Oyun kültürüm yok ama çok fazla oyunu başlamadan bıraktım sarmadığı için. Elden Ring'i alırken de çok kuşkuluydum 800 TL verdiğim bir oyun sonuçta gene biraz oynar salarım diye korkarak aldım. Geçtiğimiz durumda şu an 50 saatim var ve tekrardan oynamaya dönmek için finallerimin bitmesini bekliyorum. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Atmosfer, NPC, boss, haritanın büyüklüğü seni içine çekiyor. Yaz indirimlerinde girebilir bence o zaman alabilirsiniz almadıysanız ama bence indirime girmeden alma.

Çok kötü oyun, nesini seviyorlar anlamıyorum. Pençesine katana bağlanmış kuş mu olur? Yusufçuklar gereksiz sinirli, biraz bitki çayı içirmek lazım.

Ayrıca oyun boss diye sürekli sakatları bize dövdürüyor, çok ayrımcı bir oyun. Akıl sağlığı ve ayakları olmayan var, tımarhaneden kaçmış obsesif bir kadın var, takma kollar takan bir meczup var, yılan tarafından yenmiş olan var, bedeninden parçalar kopmuş olan var, gözleri ve bir kolu olmayan var... Hele bir de şirin kedicik var, onu da bize dövdürüyorlar, hayvan düşmanları! Body shaming bile var, şişman rahip dövüyoruz oyunda!

Dermişim. :D Zora geldiğinde kaçmayan herkesin oynaması ve oynattırması gereken oyunlardan biri. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan.

Elden Ring oynanır mı? Daha önce Sekiro oynamıştım ve gerçekten çok sevmiştim. Hatta bağımlılık yapmıştı, zaman zaman sinir krizlerine bile sebep olmuştu ama bazı nedenlerden dolayı yarıda bırakmak zorunda kalmıştım.

Şu an Elden Ring oynamayı düşünüyorum. Sizce oynanır mı? Önerir misiniz?
2 kere tek başıma 1 kere de seamless coop ile arkadaşımla bitirdim, soulsborne türünü seviyorsanız bulunmaz bir nimet.

Geri
Yukarı Alt