Kacikkar

Yetkin
Merhabalar, Elden Ring'de sizce ne build'i gideyim? Shadow of The Erdtree dlc'si gelecek yakın zamanda. Bir yandan onun için oyunu hemen bitirmek istiyorum sıfırdan. Büyücü veya yakın karakter hiç farketmez. Sizce nasıl bir build gideyim?

(Yinede yakın dövüş odaklı build önermeye çalışırsanız daha iyi olabilir, çünkü daha zevkli olur oynaması.)

Sindire sindire oynayın oyunu yavaş yavaş, anlayarak. Yeri gelecek yakın dövüş, yeri gelecek uzak vuruş gerektirir.

Sindire sindire oynayın oyunu yavaş yavaş, anlayarak. Yeri gelecek yakın dövüş, yeri gelecek uzak vuruş gerektirir.
Oyunu biliyorumda ben bir tık karışık oynadım. 130 saatim var, fakat bu 130 saati farklı farklı çarlar açarak oynadım, bir kere bile bitirmedim. Tek isteğim build öneriniz.

INT/STR, INT/DEX buildleri güzel oluyor. Ben Moonveil + Azur's Glintstone Staff ile oynamıştım. Incantationlar'ı hiç denemedim bir ara onlarla da deneyip bitirmeyi düşünüyorum ama DLC'yi de ilk olarak şu anki karakterimle oynayacağım.

INT/STR, INT/DEX buildleri güzel oluyor. Ben Moonveil + Azur's Glintstone Staff ile oynamıştım. Incantationlar'ı hiç denemedim bir ara onlarla da deneyip bitirmeyi düşünüyorum ama DLC'yi de ilk olarak şu anki karakterimle oynayacağım.
Peki ön planda, yani daha çok Moonveil mi kullandın, yoksa Azur's Glintstone Staff mı kullandın?

Peki ön planda, yani daha çok moonveil mi kullandın, yoksa azur's glintstone staff mı kullandın?

Büyü kullanmak için staff, yakından vurmak için moonveil.

Yani sonuçta bir mana var bir süre sonra Staff'ta bir işe yaramayacak. Ön plandan çok ikisi de aynı anda kullanıyor.

Büyü kullanmak için staff, yakından vurmak için moonveil.

Yani sonuçta bir mana var bir süre sonra Staff'ta bir işe yaramayacak. Ön plandan çok ikisi de aynı anda kullanıyor.
Gerçekten yapacağım build'a hiç karar veremiyorum. 130 saatimi ayrı ayrı karakterlerle geçirdim ve oyunu hiç bitirmedim siz düşünün. Hala ne yapsamdayım.