- Makaleler
- 1
Ev satın alsan sadece salonu ve banyosu olan evi olabilecek en yüksek fiyattan satardı. Daha sonra aslında mecbur olduğun mutfak, yatak odaları ve ek banyoları DLC gibi ek parayla evin fiyatının 15-20 katına kullanımına açardı.EA iktidarda olsaydı nefes alıp vermek bile para karşılığı olurdu.
Şu Titanfall 2 mevzusu yüzünden bile EA’in ne kadar bencil bir şirket olduğunu anlayabiliriz. Adamlar şirket değil, stüdyo katili bildiğin. Ha bir de Battlefront 2’yi saymadın. Sırf ışın kılıcı rengi için bile para istemeleri falan hani.Titanfall 2 bunların oyunu çıkardığı saçma sapan tarih yüzünden başarılı olamadı, Dead Space'in yapımcısı Visceral Games EA'nin altında battı, Runic Games, benim bayılarak oynadığım Torchlight II'nin yapımcıları EA yüzünden battı, ben saymaktan yoruldum artık.
Şu Titanfall 2 mevzusu yüzünden bile EA’in ne kadar bencil bir şirket olduğunu anlayabiliriz. Adamlar şirket değil, stüdyo katili bildiğin.
Ha bir de Battlefront 2’yi saymadın. Sırf ışın kılıcı rengi için bile para istemeleri falan hani.