6frel1.webp

EA iktidarda olsaydı nefes alıp vermek bile para karşılığı olurdu.
Ev satın alsan sadece salonu ve banyosu olan evi olabilecek en yüksek fiyattan satardı. Daha sonra aslında mecbur olduğun mutfak, yatak odaları ve ek banyoları DLC gibi ek parayla evin fiyatının 15-20 katına kullanımına açardı. :D

Titanfall 2 bunların oyunu çıkardığı saçma sapan tarih yüzünden başarılı olamadı, Dead Space'in yapımcısı Visceral Games EA'nin altında battı, Runic Games, benim bayılarak oynadığım Torchlight II'nin yapımcıları EA yüzünden battı, ben saymaktan yoruldum artık.

Titanfall 2 bunların oyunu çıkardığı saçma sapan tarih yüzünden başarılı olamadı, Dead Space'in yapımcısı Visceral Games EA'nin altında battı, Runic Games, benim bayılarak oynadığım Torchlight II'nin yapımcıları EA yüzünden battı, ben saymaktan yoruldum artık.
Şu Titanfall 2 mevzusu yüzünden bile EA’in ne kadar bencil bir şirket olduğunu anlayabiliriz. Adamlar şirket değil, stüdyo katili bildiğin. Ha bir de Battlefront 2’yi saymadın. Sırf ışın kılıcı rengi için bile para istemeleri falan hani.

Şu Titanfall 2 mevzusu yüzünden bile EA’in ne kadar bencil bir şirket olduğunu anlayabiliriz. Adamlar şirket değil, stüdyo katili bildiğin.

Titanfall 2 battı mı? Üzülmeyin EA'nin harika bir çözümü var. Apex Legends ile Titanfall 2'nin Battleroyale'ini yaptıktan sonra parayı tekrar kırabiliriz.

Ha bir de Battlefront 2’yi saymadın. Sırf ışın kılıcı rengi için bile para istemeleri falan hani.

O kadar bilmiyorum artık, Battlefront hiç oynamadım. İyi ki de oynamamışım.

Kocaman bir aptal ordusu, bir firma nasıl bu kadar aptal olabilir aklım almıyor. Adamlar altın yumurtlayan bütün tavuklarını kapattı ya "İyi oyun yapmak bize yakışmaz, çöp oyun yapalım biz." diyor herifler resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
-70 dolar oyun yap
-İçine hem reklam hem de mikro alışveriş ekle
-Devrimci oyun diye kakala ve herkesi kandır

En güzel duyguların katili olduğu ve oyunlarını kendilerine sövdürerek ama bazen severek oynadığımız bir paragöz şirkettir.

Sürekli olarak oyunun save dosyalarını sıfırlayan. Bir türlü işi doğru yapamayan firma.