Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Bisiklet elektirikli ama sorun elektrik aksami ile alakali degil. Aktarici duzeltilecek ve fren balatalari degisecek. Ankara'da onerdiginiz bir bisikletci var mi? Elektirkli veya normal bisiklet ustasi olur. Fark etmez.

Bisiklet elektirikli ama sorun elektrik aksami ile alakali degil. Aktarici duzeltilecek ve fren balatalari degisecek. Ankara'da onerdiginiz bir bisikletci var mi? Elektirkli veya normal bisiklet ustasi olur. Fark etmez.
Ankara'da elektrikli veya normal bisiklet tamiri yapabilen birkaç önerim var:

1. Bicycle Factory
- Adres: Sıhhiye, Ankara
- Hizmetler: Elektrikli bisikletler dahil çeşitli bisiklet tamir hizmetleri sunuyor.

2. Ankara Bisiklet Merkezi
- Adres: Çankaya, Ankara
- Hizmetler: Genellikle tüm bisiklet türlerinde yaygın tamir hizmetleri sağlıyor.

3. Bisiklet Dünyası
- Adres: Keçiören, Ankara
- Hizmetler: Aktarma organları ve fren balatası değişimi konusunda deneyimliler.

4. Ankara Bisiklet Tamiri
- Adres: Mamak, Ankara
- Hizmetler: Yerel bisiklet tamir atölyesi, çeşitli bisiklet sorunları için çözüm sunuyor.

Bu adreslerden birini deneyerek servis alabilirsiniz. Öncelikle telefonla arayıp hizmetleri ve fiyatları hakkında bilgi almanız faydalı olacaktır.

3. Bisiklet Dünyası
- Adres: Keçiören, Ankara
- Hizmetler: Aktarma organları ve fren balatası değişimi konusunda deneyimliler.

Burasini haritalarda bulamadim. Yazdigimda Cetin Bisiklet cikiyor. Acaba orasi midir?

Burasini haritalarda bulamadim. Yazdigimda Cetin Bisiklet cikiyor. Acaba orasi midir?

Eger orasi ise oraya asla gitmem. Lastigim patlamisti. Acik olan tek bisikletci orasiydi yolumun uzerinde. Adam tekeri sokemedi. Milini kesecegim dedi. Izin vermedim ciktim oradan 3 4 km elektirkli essek kadar bisikleti sirtinda canta ile iterek eve goturdum. Evde kendim hallettim.

Fakat oradan iki kez ic lastik aldim. Farkli yerlerce iki kati fiyat istenirken orada internet fiyati ile ayni paraya satiliyordu. Ona lafim yok. Urun satin almak pek de kotu bir yer degil ancak tamir isini beceremiyorlar veya o an asil ustaya degil de oylesine dukkana baksin diye koyulmus bir adama falan denk geldim. Bu da benim sorunum degil.

Son düzenleme: