Olur mu geçen aylarda Özgür Özel'e teröristle kol kola diyen selam yolluyor diyen aktroller Erdoğan ile görüştükten sonra sesleri kesildi. Yani Erdoğan onlar için peygamber daha yeni mi anladınız?Halkekmek icin yapilan zama laf eden Akp'li milletvekili tip buna da laf etse ya neden geliyor zam diye.
Ben de.
Adamsın Nebati ADAM!
Gri listede mi kalsaydık acaba? Listeden çıktık millete girdi.Hocam ülkenin gidişatının bu şekilde olması gerçekten çok üzücü ya, kaç tane bakan, o, bu, şu değişti yine aynı yerde ülke. Hatta daha da geriye gidiyor.
"Elektriğe yapılan yüzde 38’li zammı inceleyen Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), artışın konutlar için (8 kWh/gün ve altı) yüzde 2,5’le sınırlı kaldığını buna karşın dağıtım şirketlerine aktarılan dağıtım bedelineyse yüzde 58,9 oranında fahiş bir zam yapıldığını tespit etti."Hadi bu 38% meskene gelen; tarım'a gelen 30%
Bu ne demek; bu şu demek; sularsan gıda fiyatları artacak ey çiftçi, sulamazsan ürünün yanacak, tarlada kalacak.
Böyle ahlaksız döneme pes diyorum.
Devlet yanlış yapmaz."Elektriğe yapılan yüzde 38’li zammı inceleyen Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), artışın konutlar için (8 kWh/gün ve altı) yüzde 2,5’le sınırlı kaldığını buna karşın dağıtım şirketlerine aktarılan dağıtım bedelineyse yüzde 58,9 oranında fahiş bir zam yapıldığını tespit etti."
![]()
EMO tespit etti: Fahiş elektrik zammının nedeni dağıtım şirketleri - Diken
29/06/2024 - Elektriğe yapılan yüzde 38'li zammı inceleyen Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), artışın konutlar için (8 kWh/gün ve altı) yüzde 2,5'le sınırlı kaldığını buna karşın dağıtım şirketlerine aktarılan dağıtım bedelineyse yüzde 58,9 oranında fahiş bir zam yapıldığını tespit etti.www.diken.com.tr
Tahmin edelim bakalim paranincogu kime gidiyor. Isin komik tarafi zam duyurulurken uretim maliyetindeki artis one suruluyor.