Hayda zaten Bolu dağı ve tem çok yoğun değil yaz tatiline doğru yoğun olur ☠️
TEM'in Gerede taraflarında sıkışması bir arabanın bozulmasına bakar, Bolu Dağı'nda ve tünelinde trafiğin ana sebebi tırların ve bilinçsiz sürücülerin araçlarının bayılması yüzünden.

Hayda zaten Bolu dağı ve tem çok yoğun değil yaz tatiline doğru yoğun olur ☠️
TEM'in Gerede taraflarında sıkışması bir arabanın bozulmasına bakar, Bolu Dağı'nda ve tünelinde trafiğin ana sebebi tırların ve bilinçsiz sürücülerin araçlarının bayılması yüzünden.

Son düzenleme:
Tem'in gerede taraflarında sıkışması bir arabanın bozulmasına bakar, Bolu dağı'nda ve tünelinde trafiğin ana sebebi tırların ve bilinçsiz sürücülerin araçlarının bayılması yüzünden.

Tem'in gerede taraflarında sıkışması bir arabanın bozulmasına bakar, Bolu dağı'nda ve tünelinde trafiğin ana sebebi tırların ve bilinçsiz sürücülerin araçlarının bayılması yüzünden.

Hocam hayırlısı artık vallahi kafam kurcalıyor @pesimist34 alırsam da sınır kaldırma varsa yaparım dediğim şehirler arası gidiyorsa bana yeter de artar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya gidilir gidilmesine tabii de lakin şarj yeri bulmak zor. AMI 220W priz ile doluyor. Şarj süresi uzun yoksa her yere gidilir şarjı bittiği zaman dolma süresi 4 saat.
😄

Vallahi Yuki Amy bu hocam 2024 modeli iyi diyorlar bakalım bir de hız artırma muhabbeti varsa yaparım 😂

@Yk1967 AMI'nin sıkıntı şehirler arası hadi oda bir çözülse iyi olacak ama bakalım özel bir yasa yakında gelir gibi düşünüyorum.

Vallahi Yuki Amy bu hocam 2024 modeli iyi diyorlar bakalım bir de hız artırma muhabbeti varsa yaparım 😂

@Yk1967 AMI'nin sıkıntı şehirler arası hadi oda bir çözülse iyi olacak ama bakalım özel bir yasa yakında gelir gibi düşünüyorum.

Yuki Amy cok yakın akrabamda vardı menzili 150km AMI ile pek farkı yok aslında.