Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Bence sorun likitte değil senin ciğerler arazi olmuş.
- Makaleler
- 3
Doldurma mi aldin sifir mi? Orijinal urun mu? Baska bir aromayi guvenilir bir yerden almayi dene. Internetten alma.

Tadi cigerler almiyor ama sen bilirsinBence sorun likitte değil senin ciğerler arazi olmuş.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Doldurma mi aldin sifir mi? Orijinal ürün mu? Baska bir aromayi guvenilir bir yerden almayi dene. Internetten alma.
Tadi cigerler almiyor ama sen bilirsin![]()
Olsun
Bence sorun likitte değil senin ciğerler arazi olmuş.
Çok nadir içiyorum o kadar top oynuyorum çok nesef nesefe kalmıyorum tabii illaki zarar vermiştir.
Doldurma mi aldin sifir mi? Orijinal ürün mu? Baska bir aromayi guvenilir bir yerden almayi dene. Internetten alma.
Tadi cigerler almiyor ama sen bilirsin![]()
Kendi aldığım çakmaydı büyük ihtimal arkadaşım sonradan koymuş ama diğerleri tad alıyor ben çok az alıyorum nedense.
- Makaleler
- 3
@5330, damak tadı muhtemelen. Başka bir aroma dene, orijinal ürün al. Benim Bursa'da bir tanıdık var, doğrudan QR kodlu ürün satıyor.
Aktif olarak içmiyorum hocam galiba çakma olduğundan dolayı tadı yoktu düzgün.
MiniRayss
Uzman
Diliniz likite alışıyor ondan, farklı bir marka ve özellikle farklı bir aroma alırsanız tadı gelecektir.1 yıl öncesinde 6 bin çekimlik Elf Bar'ı 2 günde bitirmiştim. Likid tadını alamaya başladığımda bıraktım bugün denedim bir tane ama halen alamıyorum nedense sebebi ne olabilir?
Neşeli Enginar
Başarılı
Özellikle e-sigara kullananlar da tat körlügü diye bir deyim var. Likitinizi degistirmeyi ve bol su icmeyi deneyin. Bende de bir ara olmustu böyle cözdüm