Detaylar
Kim cevapladı?Aslında ilk zamanlarda iyi hoşlardı, izlemekte sıkıntı yok gibime geliyordu. Özellikle son zamanlarda artık çok fazla bozmaya başladılar; zaten Herkes'in bildiği bir konuyu algı yaparak anlatmak, işinde gücünde olan adamı (misal taner ışıldak) ne sebeple belirsiz kötüleme çabaları, kendilerine edildiğinde suç duyurusu yaptıkları söylemi bir başkalarına yapmaları ve daha nicesi...
Bu elemanlar ülkenin gelişmeme sebebi, toplum psikolojisi yaratmaya çalışıyor ve prim kasıyorlar, kendilerini sıradan birisi gibi gösterip ve adaletli davaranıyor sanıp videoları içerisinde çokça narsist yaklaşımlarda bulunuyorlar, bunları izleyen 18 yaş üstü pek de yok zaten 
Bu elemanlar ülkenin gelişmeme sebebi, toplum psikolojisi yaratmaya çalışıyor ve prim kasıyorlar, kendilerini sıradan birisi gibi gösterip ve adaletli davaranıyor sanıp videoları içerisinde çokça narsist yaklaşımlarda bulunuyorlar, bunları izleyen 18 yaş üstü pek de yok zaten![]()
Ama onlara laf edenlerin popüler kültür kölesi olduğunu söylemişlerdi
Tabii biz popüler kültür kölesiyiz onların ergen kitlesine hitap edemiyoruz, onlar yüce, profesör, ülkenin aydınlık yüzü ve zeka küpleri olduğu için bizi hor görmeleri normalAma onlara laf edenlerin popüler kültür kölesi olduğunu söylemişlerdi![]()
Herifler benim yorumumu videoya koymuştu birde ismim açık şekilde. Hayır yorumdada sıkıntı yok dalgasına yazdım çok beğeni atıldı herifte "Bakın bunun köleleri köpekleri var bakın" diye bizi ismimiz cismimiz resmimiz koymuş. Vallahi anlamıyorum hadi benim yorumumu koyuyorsun bari bir sansür at birader anamız babamız var eş dost akrabağa var. Sanki suç işlemişiz gibi bizi niye lanse ediyon millete. Hayır birde eleştirildiği kişi herifle alakası hiç yok. Ama sorsan bunlara onlar Türkiye'yi kurtarıyor. Has sayko derler adama. Çoğu eleştiri kanalına engel attım önüme çıkmasın diye. Sadece 1-2 tane düzgün biri var onlarda zaten belirli bir kitleye hitap eden insanlar.
Herif bizi tüm Türkiye'ye "Köpek" olarak lanse etti yemin ediyorum
. Videoyu falanda atmam kimseye gören görmüştür zaten
.
Herif bizi tüm Türkiye'ye "Köpek" olarak lanse etti yemin ediyorum
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Bıktırdı bunlar iyice.
Geraltın kılıcı
Üstün
Şahsi olarak bilgi sahibi olmadan girmek mantıklı değil. Misal, ben şahsi olarak sosyoloji alanını iyi araştırıp öğrendikten sonra gidip kanal açmayı planlıyorum. Fatih Altaylı tadında bir haber programı yaparım muhtemelen.Olay zaten basit herkese salça ol herkers kötü bir sen iyisin eleştirmediğin kimse kalmasın.
Eki Görüntüle 109596
Alın buraya bakın başlıktaki emojiden zaten anlarsınız.