Sergen

Başarılı
Merhabalar. Öncelikle bu bir satış postu değildir. Elimde 4-5 kiloluk, açılmamış, faturalı bir protein tozu var. Yakın zamanda kullanılmayacağı için satmayı düşünüyorum. Sahibinden, Letgo vs. ilaç kategorisinde değerlendirip ilana izin vermedi. Zaten uygun bir kategori de seçemiyoruz.

Merhaba. Öncelikle bu bir satış postu değildir. Elimde 4-5 kiloluk, açılmamış, faturalı bir protein tozu var. Yakın zamanda kullanılmayacağı için satmayı düşünüyorum. Sahibinden, Letgo vs. ilaç kategorisinde değerlendirip ilana izin vermedi. Zaten uygun bir kategori de seçemiyoruz.

Burada ilana koyabilir veya yakınınızdaki spor salonlarına gidip şansınızı deneyebilirsiniz. İkinci el suplement piyasası pek yok maalesef. Daha çok arkadaşlar arasında döner ikinci el suplement.

Burada ilana koyabilir veya yakınınızdaki spor salonlarına gidip şansınızı deneyebilirsiniz. İkinci el supplement piyasası pek yok maalesef. Daha çok arkadaşlar arasında döner ikinci el supplement.
İkinci el kategorisinde yazabilmek için gereksiz yere sağa sola mesaj yazmak saçma geliyor.
Hardline olması kolaylık sağlar mı satarken?

Kolaylık durumu arkadaşın dediği gibi, bu olayın çok piyasası yok da çevrene rahat satarsın. Whey 3 Matrix mi var? Pro Gainer mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer arkadaşların dediği gibi spor salonlarında şansınızı deneyebilirsiniz, letgo filan desem yasak herhalde.

@Sergen
Merhabalar. Öncelikle bu bir satış postu değildir. Elimde 4-5 kiloluk, açılmamış, faturalı bir protein tozu var. Yakın zamanda kullanılmayacağı için satmayı düşünüyorum. Sahibinden, Letgo vs. ilaç kategorisinde değerlendirip ilana izin vermedi. Zaten uygun bir kategori de seçemiyoruz.
nasıl iletişim kurabiliriz? ben almayı düşünebilirim.