Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Bugün oyun karakterleri konusuna biraz farklı bir şekilde girmek istedim. Oyunlarda erkek ve kadın karakterler bolca yer alıyor. Fakat bazı kadın oyun karakterleri, çıtkırıldım dediğimiz; çekingen, dayanıksız ve ana karakterin en ufak sertleşmesinde ağlamaya yer arayan kırılgan tipler olabiliyor. Bu tarz karakterler, en ufak bir işi bile ana erkek karaktere yüklüyor.

Gördüğünüz en çıtkırıldım kadın oyun karakterleri hangileridir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bugün oyun karakterleri konusuna biraz farklı bir şekilde girmek istedim. Oyunlarda erkek ve kadın karakterler bolca yer alıyor. Fakat bazı kadın oyun karakterleri, çıtkırıldım dediğimiz; çekingen, dayanıksız ve ana karakterin en ufak sertleşmesinde ağlamaya yer arayan kırılgan tipler olabiliyor. Bu tarz karakterler, en ufak bir işi bile ana erkek karaktere yüklüyor.

Gördüğünüz en çıtkırıldım kadın oyun karakterleri hangileridir?
Sadie Adler ve Atsu (!)

Şaka bir yana hiç denk gelmedim ve merak ettim.

Her karakter az da olsa bir şey yapıyor oyunlara yeri var ama Resident Evil 4'de Ashley'i oyundan çıkar neredeyse hiç bir değişiklik olmaz oyunda. Net Ashley.
Farklılık olsun diye MGS serisinin 2. oyunundan Emma Emmerich.

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned'dan Ashley, hayatımda gördüğüm en ucube ve en ezik kadın karakter. Başını sürekli derde sokar ve yüzsüz gibi Johnny'den yardım ister, utanmaz da. Senden nefret ediyorum.