SocialBlade verilerine bakmışlardır.
Abone tablosuna bakacak (sadece Mendebur Lemur'a baktım) olursak nispeten yeni. Sorun şu ki siz bu kişilerle (yarısını ilk defa duydum) aynı kulvarda değilsiniz. Ben teknoloji haberi derdim. Teknoloji deyince benim aklıma LTT tarzı bir şey geliyor. Diğer kanallarından farklı. Techolay'ı takip etmiyorum, kesin bir şey diyemem ama ShortCircuit, TechLinked ve Techquickie var ama LTT yok, en azından hepsi.
- Konsolog kim bilmiyorum ama adından yeterli gibi. SocialBlade games demiş.
- ShiftDelete.Net için şu tarz tweetlere (yanlış hatırlamışım, Mesut Çevik'e ait bir tweet imiş. Yine de aşağıda Hakkı Alkan diye başlayan paragrafa göz atabilirsiniz) bakabilirsiniz. Sağ olsun kendisine çok gülüyorum. Kuru topluluk.
- Webtekno'nun yaptığı haberler belli. Kalite yerlerde. Kuru topluluk.
- Mendebur Lemur'un teknolojiyle ilişkisini sitesindeki sertifikanın süresinin 2018'de dolmasından anlayabilirsiniz. SocialBlade entertainment demiş.
- Selman Bozkır'ın adını yeni öğrendim. Hemen 3 boyutlu yazıcımla bir tablo hazırlayıp adını duvara basayım ki unutmayayım.
- Fatih Aydın bu galiba. 1,5m olan değer nasıl haberde 3,7 olmuş anlamadım.
Fatih Aydın bu senaryodayken gerisine bakmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Son olarak Technopat: 2,1m.
Fakat izlenmeler çok dalgalı. Göz kararı son 1 yıl değerleri şu şekilde.
- Konsolog: 25m
- ShiftDelete.Net: 18m
- Webtekno: 8m
- Mendebur Lemur: 13m
- Selman Bozkır: 12m
- Fatih Aydın: ~2m. 2023 yılı 12m
- Technopat: 2m
- Techolay: 1m
Technopat Recep gittikten sonra gerek forum gerek YouTube olarak berbat halde. Forumda Ali Güngör'ün hesabından konu açan bot bile çalışmıyor (ya da kapatılmış durumda). Technopat Recep varken dahi monotondu. Techolay ise daha bir LTT (4 kanal birden) tarzı gibi. Bu sayede izleyiciye daha çok hitap ediyor.
Her ne kadar Mesut Çevik de bir paragrafı hak etse de üşendim. Hakkı Alkan için paragraf oluşturmaya karar verdim.
1 milyon dolar nakiti koca odaya anca sığacak bir miktar sanıyordu. Olaydan önce mi sonra mı bilmiyorum ama her iki durumda akıllanmadığını
görebilirsiniz. Asıl bahsettiğim
buradaki görsel. Sanıyorum ki muhabbet de haberi yapılan idi. Görüyorsunuz ki akıllanmamaya devam ediyor. Çoğu kabak gibi olmak üzere YouTube'un verdiği verdiği verileri gösteren SocialBlade vb. platformdan kontrol etmek
çok güzel bir araştırma olmuş.
Son olarak böyle bir konu açıp haber bağlantısı paylaşmamanızı kınıyorum. Instagram gönderisi olduğunu yeni fark ettim. Yine de paylaşmalıydınız.