Bu arada olayı çoğu kişi yanlış anlamış muhtemelen. Bu liste muhtemelen 1 yıl veya daha uzun bir sürenin izlenme ortalamasına göre hazırlanmış. Konsolog kanalının istatistiklerine baktığınızda adamın 40 milyonu geçtiği ay var fakat 10 milyon yazılmış. Techolay 2.6 milyon izlenmiş fakat önceki aylardaki izlenmeleri düşük olduğu için ve kanal zaten çok yeni olduğu için doğal olarak listeye girmemiş.

Bu arada tahmin gelir 458 dolar çok düşük değil mi? Diğer youtuberların demesine göre milyon gösterime 1000 dolar kazanıyorlarmış. O kadar olmasa bile 2.6 milyona 458 dolar çok az geldi bana.

Son düzenleme:
Adam Windows'a o kadar uzak ki Microsoft 365'i Microsoft 360 sanıyor.

Bu arada olayı çoğu kişi yanlış anlamış muhtemelen. Bu liste muhtemelen 1 yıl veya daha uzun bir sürenin izlenme ortalamasına göre hazırlanmış. Konsolog kanalının istatistiklerine baktığınızda adamın 40 milyonu geçtiği ay var fakat 10 milyon yazılmış. Techolay 2.6 milyon izlenmiş fakat önceki aylardaki izlenmeleri düşük olduğu için ve kanal zaten çok yeni olduğu için doğal olarak listeye girmemiş.
Herhangi bir yerde yazmıyor. Son 1 yıl varsayımı ile göz kararı SocialBlade verilerine baktım ve alakasızdı. Abone sayısına bakarak nispeten yakın bir tarih olduğu kanısına vardım. Çok isteyenler kanal yaşı, video sayısı, toplam izlenme sayısı gibi değerlere bakabilir.

Haberin en altında "Rapora ilişkin detaylı analize Medya Takip Merkezi’nden ulaşabilirsiniz…" demişler. Kendilerine ulaştım. Bana Excel dosyası attılar.

Dosyayı paylaşmayacağım. Adamlardan izin almadım (ne olur olmaz, canım ülkemin adalet sisteminin işleyesi gelir) ve bir anlamı da yok. Çünkü boş bir dosya.
135 girdi var. Sütunlar şu şekilde:
  • Kanal yaşı (ay)
  • Video sayısı
  • Abone sayısı
  • Toplam izlenme sayısı
  • Aylık abone ortalaması
  • Video başına izlenme
  • Aylık izlenme ortalaması
Bu veriler kendilerine vahiy yoluyla gelmiş gibi duruyor.

Bizi ilgilendiren kısma gelelim. Techolay ve Technopat için üstteki değerler sırayla şu şekilde.

1247255.2008.210.8084.60017.396684.234
1655.044779.000288.010.2134.80957.1001.777.841

Olay burada ortaya çıkıyor. Hesaba girince üstte yazana göre şu an Technopat'ın 5,1k, Techolay'ın 555 videosu var. 5.044 sayısı 5.050 olduğu an 5,1'e yuvarlanabilir. Öyle olmasa dahi CES için 50 video atmıştır Technopat. Ama Techolay'ın videolar kısmında eskiden yeniye göre sıralayınca 12. video 21 Ocak 2024, 13. video ise 22 Ocak 2024'te yüklenmiş.

Gerisine vakit kaybetmeye gerek yok. İsterse diğer verilerin hepsi haber tarihine ait olsun. Boş bir "araştırma".

Dosya 5 Haziran 2015'te oluşturulmuş. Herhalde canları sıkılınca üzerine yazıp duruyorlar.

Son olarak Shorts hangilerine dahil hangilerine dahil değil muhabbeti hakkında en ufak bilgim ve fikrim yok.

Son düzenleme: