Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba direk konuya gireyim. Ekonomik durumum çok iç açıcı değil maalesef bu nedenle orijinal PC Minecraft'a 510 lira veremiyorum. Orijinali yerine önerebileceğiniz crack Minecraft Launcher var mıdır? Daha önceden arkadaşımın tavsiyesi üzerine sklauncher indirip onu kullanmıştım. Memnun kaldım ama sıkıntısı menüsü normal mi ama biraz fazla karışık geldi. Bildiğiniz gözüm kapalı güvenirim(biraz abartı olabilir) dediğiniz bir Launcher var mı? Bu arada böyle bir konuyu açmamda sakınca yoktur umarım.
SKlauncher bayağı güzeldir, yıllardır kullanıyorum. Hem modern ve güzel bir tasarıma sahip, hem de launcher içinden mod yüklenebiliyor.
Virüs olayını vesaire yok saysak bile, bence TLauncher'dan çok daha iyi bir launcher.
An itibarıyla sklauncher indirdim. Para biriktirip orijinal MC alana kadar onu kullanmayı düşünüyorum. Ama arayüzü birazcık karışık. Bu menüde ne yapmam lazım mesela. Snapshot mı yoksa release mi oynayayım? Ayrıca nereden mod kuracağım? Amacım arada sırada girip online veya offline MC oynamak.
Dosya Ekleri
An itibarıyla sklauncher indirdim. Para biriktirip orijinal MC alana kadar onu kullanmayı düşünüyorum. Ama arayüzü birazcık karışık. Bu menüde ne yapmam lazım mesela. Snapshot mı yoksa release mi oynayayım? Ayrıca nereden mod kuracağım? Amacım arada sırada girip online veya offline MC oynamak.
Latest release yazan kısım oyunun en son sürümü. İstersen ayarlardan eski sürümleri de ekleyebiliyorsun.
Black Plague
Uzman
Merhaba direk konuya gireyim. Ekonomik durumum çok iç açıcı değil maalesef bu nedenle orijinal PC Minecraft'a 510 lira veremiyorum. Orijinali yerine önerebileceğiniz crack Minecraft Launcher var mıdır? Daha önceden arkadaşımın tavsiyesi üzerine sklauncher indirip onu kullanmıştım. Memnun kaldım ama sıkıntısı menüsü normal mi ama biraz fazla karışık geldi. Bildiğiniz gözüm kapalı güvenirim(biraz abartı olabilir) dediğiniz bir Launcher var mı? Bu arada böyle bir konuyu açmamda sakınca yoktur umarım.
Hocam prismlauncher adında topluluk yapımı bir Launcher var. Bu Launcher'i ücretsiz kullanabilirsiniz ve açık kaynak kodlu fakat Microsoft hesabı gerektiriyor. İşte GitHub'daki bir topluluk bu Launcher'i almış ve Microsoft hesabı girişi zorunluluğunu kaldırıp açık kaynak kodlu bir crack yayınladılar. Google'a girip prismlauncher cracked yazarsan zaten çıkar. Ben şahsen kullanıyorum tavsiye ederim.
yusufali12 çocuk
Üyecik
Hocam Salwyrr en iyisi, FPS onda yüksek ve Badlion Client en iyileri, indirin bakın.
Maalesef Badlion Crack kategorisine girmiyor.Hocam Salwyrr en iyisi, FPS onda yüksek ve Badlion Client en iyileri, indirin bakın.
Sonuç olarak ne kullanmayı önerirsiniz?