Anladığım kadarıyla t öneriyor herkes. Yani bahsedilen YouTuber'ın videosunu izlemedim. Ama benim de aklımda pek iyi izlenim bırakmamıştı t. Ama şans vereceğim pek salwyrr Launcher iyi midir? T ile aralarında hangisini seçmeliyim? Mod desteği falan çok bilmiediğimden soracağım. Hangisinin mod desteği daha fazla?
Tlauncher'da daha fazladır diye hatırlıyorum.Önceden optimizasyon modları falan indirmiştim.

Salwyr bildiğim kadarıyla gerçek Minecraft hesabı istiyor. Eskiden TLauncher gibiydi ancak zamanla değişti ve artık orijinal Minecraft hesabı ile giriş sağlayabiliyorsunuz sanırım.

Offline oynanabiliyor mu peki t ve salwyr? Sklauncher denemiştim offline oynayabiliyordum. Ayrıca Minecraft hesabı gibi olur mu bilmiyorum ama Microsoft ve Xbox pc hesabım var benim.

Merhaba direk konuya gireyim. Ekonomik durumum çok iç açıcı değil maalesef bu nedenle orijinal PC Minecraft'a 510 lira veremiyorum. Orijinali yerine önerebileceğiniz crack Minecraft Launcher var mıdır? Daha önceden arkadaşımın tavsiyesi üzerine sklauncher indirip onu kullanmıştım. Memnun kaldım ama sıkıntısı menüsü normal mi ama biraz fazla karışık geldi. Bildiğiniz gözüm kapalı güvenirim(biraz abartı olabilir) dediğiniz bir Launcher var mı? Bu arada böyle bir konuyu açmamda sakınca yoktur umarım.

Usta malum Launcher'i bilirsin baş harfi t ile başlıyor o virüs iddiasından sonra da yaklaşık 6 ay kadar kullandım bir sorun yaşamadım gram alakası yok ve sonea Minecraft'ta güzel bir indirim geldi 250 TL'ye almıştım o yuzden tavsiyemdir premium alamıyosan t ile başlayan o Launcher'i kullan bir şey oldugu yok hepsi uydurmaca zaten kimse senin verilerene falanda meraklı olacagınu sanmıyorum açıkçası.

Usta malum Launcher'i bilirsin baş harfi t ile başlıyor o virüs iddiasından sonra da yaklaşık 6 ay kadar kullandım bir sorun yaşamadım gram alakası yok ve sonea Minecraft'ta güzel bir indirim geldi 250 TL'ye almıştım o yuzden tavsiyemdir premium alamıyosan t ile başlayan o Launcher'i kullan bir şey oldugu yok hepsi uydurmaca zaten kimse senin verilerene falanda meraklı olacagınu sanmıyorum açıkçası.

Hocam zaten TR de adan Z ye herkesin yine adan Z ye her bilgisine rahatlıkla ulaşılabiliyor. O konuda fazla endişeli olmasamda yine tedbir almaya çalışıyorum. Ama ondan daha çok korktuğum şey laptop nalları dikmesin. Bu demek değil ki kişisel bilgiler, veriler önemli değil. Sadece zaten isteyenin istediği zaman iznim olmadan sızan bilgilerimi biraz araştırıp edinebileceği yerde niye korumak için vaktimi gereksiz yere heba edeyim.

Pollymc, sklauncher. İkisi arasından pollymc seçerdim.

Pollymc anladığım kadarıyla açık kaynak kodlu nasıl oluyor bu? İlk defa görüyorum bildiğim kadarıyla korsan bir MC Launcher'ın açık kaynak olduğunu.

Pollymc anladığım kadarıyla açık kaynak kodlu nasıl oluyor bu? İlk defa görüyorum bildiğim kadarıyla korsan bir MC Launcher'ın açık kaynak olduğunu.

Prism Launcher denilen oldukça bilinen bir kaliteli launcher mevcut. Orijinal oyuna sahip olan çoğu kişi bile orijinal launcher'ı kullanmak yerine Prism'i kullanıyor. Mod desteği vb. konusunda aşırı iyi. Fakat bu launcher'ı kullanmak için minecraft hesabını bağlaman gerek. PollyMC ise bunu bypass ederek "korsan" bir Prism Launcher deneyimi sağlıyor.

Ayrıca dikkat edin PollyMC. İki tane "L" mevcut. PolyMC ile karıştırmayın.

Prism Launcher denilen oldukça bilinen bir kaliteli Launcher mevcut. Orijinal oyuna sahip olan çoğu kişi bile orijinal Launcher'ı kullanmak yerine Prism'i kullanıyor. Mod desteği vb. konusunda aşırı iyi. Fakat bu Launcher'ı kullanmak için Minecraft hesabını bağlaman gerek. Pollymc ise bunu bypass ederek "korsan" bir Prism Launcher deneyimi sağlıyor.

Ayrıca dikkat edin pollymc. İki tane "l" mevcut. Polymc ile karıştırmayın.

Ben polymc indirmiştim ama sanırım benim indirdiğim de tek l harfi vardı. Portable sürümünü indirdim sonra exe sürümünü. Portable sürümünü açtım biraz kurcaladım ama absürt derecede zor geldi. Sonra sildim exe dosyasını açmadım ama. Yarın sabah herhalde t yi kurarım. Memnun kalmazsam sklauncher da dönebilirim. Hepinize yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada t yi VirusTotal+Win Defender+Malwarebytes ile tarattım üçünde de sıfır hata ile geçti. Ama VirusTotal'de kötü yorum yapmışlar.