ornitorenk

Uzman
Ne yaz gibi aşırı sıcak ne de kış gibi aşırı soğuk. Tek rakibi ilkbahar fakat ilkbaharda da çiçekler açtığı için o polen tozlarına alerjisi olanlar bayağı zorluk çekiyor fakat sonbahar babanın böyle bir olayı yok. Mevsimlerin en güzeli resmen. Balkona çıkıyorsun ne sıcak ne soğuk tam kıvamında bir hava. Yapraklar dökülmeye başlıyor hava parçalı bulutlu muhteşem bir atmosfer sağlıyor bu ikisi sana. Sonbahar her zaman bana çok güzel gelmiştir.

Ne yaz gibi aşırı sıcak ne de kış gibi aşırı soğuk. Tek rakibi ilkbahar fakat ilkbaharda da çiçekler açtığı için o polen tozlarına alerjisi olanlar bayağı zorluk çekiyor fakat sonbahar babanın böyle bir olayı yok. Mevsimlerin en güzeli resmen. Balkona çıkıyorsun ne sıcak ne soğuk tam kıvamında bir hava. Yapraklar dökülmeye başlıyor hava parçalı bulutlu muhteşem bir atmosfer sağlıyor bu ikisi sana. Sonbahar her zaman bana çok güzel gelmiştir.

En güzeli kış. Hava soğuk olduğu için bilgisayarı soğutmak için ayrıyeten efor sarf etmeme gerek kalmıyor.

Sonbahar > Kış = İlkbahar > Yaz

Ne ya öyle Yazın kafamıza günel geçiyor, aşırı sıcak ve nemle birlikte solunum sorunları yetmezmiş gibi bir de uyuz sinekler varlar.

Hava dediğin ya serin, buz gibi olmalı ya da ılık, sıcak olmalı. Arada kalınca ne giyileceği bilinmiyor. Kısa kol giysen üşüyorsun uzun kol giysen bunalıyorsun. Hiç çekemediğim havalar.

Yaz sevenlere inanamıyorum, yapış yapış terlemek, sürekli sinek böcek vb.

Kış veya son bahar baba ya, Terleme sorunun yok, böcek yok, elektroniklerin en sağlıklı çalıştığı havalar. Hee kış derken kar falan değil 13-20 derece hava ısısından bahsediyorum, 3 günde 1 yağmur yağacak, 2 gün bulutlu, 1 gün de güneşli parçalı bulutlu olacak. Serin olacak hep. OFFF hayali bile güzel ya