Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Nothing Phone.
Elime aldigimda cok hostu ve arayuzu saf Android'in hafif ellenmis surumu oldugu icin de gayet guzeldi.
Elime aldigimda cok hostu ve arayuzu saf Android'in hafif ellenmis surumu oldugu icin de gayet guzeldi.
Size göre şu ana kadar kullandığınız en iyi Android telefon nedir?
Kişisel düşüncem olarak kullandıklarım arasından en iyi Android telefon kesinlikle Samsung S3 idi. Bana çok şık ve güzel geliyordu ve dönemine göre çok iyiydi. Ama mantıklı düşünceksem kullandıklarım arasından en iyi Android telefon GM 8 idi. Güçlüydü ve Android One kullanıyordu. 3GB RAM'a sahip olup da bu denli performans veren Android deneyimi daha önce hiç görmemiştim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de beyaz olan modelini kullanıyorum, memnun olmanıza sevindim. Saf Android olması benim de tercih sebebimdi. Nothing OS 2.5 güncellemesini aldınız mı?Nothing Phone.
- Makaleler
- 4
Hocam ben denemistim sadece sahsi olarak elimde degil.Ben de beyaz olan modelini kullanıyorum, memnun olmanıza sevindim. Saf Android olması benim de tercih sebebimdi. Nothing OS 2.5 güncellemesini aldınız mı?
- Makaleler
- 1
J7 2016, dayanıklı ve sağlam cihazdı.
Muhtemelen şimdiye kadar yazılımdan ötürü performansı ölmüştür.
Muhtemelen şimdiye kadar yazılımdan ötürü performansı ölmüştür.
S23 büyük ihtimalle, minik olduğu halde o efsane kasası çok hoşuma gidiyordu.