Malzeme olarak J7 2016 ve Note 5 olabilir. S23 Ultra'yı sadece Turkcell'de denemiştim ama tamamen deneyim edemediğim için bir şey diyemem.

En iyi kullandığım Android cihaz Galaxy J7 Prime.

S4 mini vardı bende ortaokul-lise yıllarımda. Zamanına göre güzel telefondu. Halen benimle ve belki bir gün Custom ROM atarım.

Bende de Galaxy S4 var ama maalesef ısınınca yeşil ekranlar verip kapanıyor, yoksa ben de Custom ROM atarım. :)

Kişisel düşüncem olarak kullandıklarım arasından en iyi Android telefon kesinlikle Samsung S3 idi. Bana çok şık ve güzel geliyordu ve dönemine göre çok iyiydi. Ama mantıklı düşünceksem kullandıklarım arasından en iyi Android telefon GM 8 idi. Güçlüydü ve Android One kullanıyordu. 3GB RAM'a sahip olup da bu denli performans veren Android deneyimi daha önce hiç görmemiştim.
Android One platformuna sahip olan GM5+ vardı bende de, harikaydı. Hele hele Sony Exmor RS IMX258 😍

Zamanında Grand Neo Plus ve S3 mini kullanmıştım kullandığım en efsane Android cihazlardır kendileri.🥺
S3 Mini'den nefret ediyorum.

Samsung Galaxy Gio. Android 2.3.6 almıştı en son. 256 MB RAM vardı sanırım. Sırf bu telefon için açılan bir site vardı, orada Android 4.0 Kitkat, 4.2 Jellybean romları oluyordu. Telefonun suyunu sıkmıştım.

Performans olarak saf Android'in üzerine iyi özelliklere sahip telefonlar genelde oyunlarda .vs en yüksek performansı sunar. Ama bana göre şu an en iyisi OnePlus 12 veya Samsung Galaxy S24+.