Hocam icon pack kurdunuz mu? Eğer kurduysanız diğer uygulamaların simgelerinde bozulma oluyor mu?Ben de beyaz olan modelini kullanıyorum, memnun olmanıza sevindim. Saf Android olması benim de tercih sebebimdi. Nothing OS 2.5 güncellemesini aldınız mı?
Detaylar
Kim cevapladı?S4 mini vardı bende ortaokul-lise yıllarımda. Zamanına göre güzel telefondu. Halen benimle ve belki bir gün Custom ROM atarım.Zamanında Grand Neo Plus ve S3 mini kullanmıştım kullandığım en efsane Android cihazlardır kendileri.![]()
En iyi kullandığım Android cihaz Galaxy J7 Prime.
Bende de Galaxy S4 var ama maalesef ısınınca yeşil ekranlar verip kapanıyor, yoksa ben de Custom ROM atarım.

S4 mini vardı bende ortaokul-lise yıllarımda. Zamanına göre güzel telefondu. Halen benimle ve belki bir gün Custom ROM atarım.
Bende de Galaxy S4 var ama maalesef ısınınca yeşil ekranlar verip kapanıyor, yoksa ben de Custom ROM atarım.
Android One platformuna sahip olan GM5+ vardı bende de, harikaydı. Hele hele Sony Exmor RS IMX258Kişisel düşüncem olarak kullandıklarım arasından en iyi Android telefon kesinlikle Samsung S3 idi. Bana çok şık ve güzel geliyordu ve dönemine göre çok iyiydi. Ama mantıklı düşünceksem kullandıklarım arasından en iyi Android telefon GM 8 idi. Güçlüydü ve Android One kullanıyordu. 3GB RAM'a sahip olup da bu denli performans veren Android deneyimi daha önce hiç görmemiştim.
S3 Mini'den nefret ediyorum.Zamanında Grand Neo Plus ve S3 mini kullanmıştım kullandığım en efsane Android cihazlardır kendileri.![]()
Bu zamana kadar 3 Android telefon kullandım. Sırasıyla S3 Mini VE, Mi 8 Lite ve, Mi 10T Pro. En beğendiğim Mi 10T Pro.
- Makaleler
- 9
Samsung Galaxy Gio. Android 2.3.6 almıştı en son. 256 MB RAM vardı sanırım. Sırf bu telefon için açılan bir site vardı, orada Android 4.0 Kitkat, 4.2 Jellybean romları oluyordu. Telefonun suyunu sıkmıştım.
Darth Maul
Deneyimli
Xperia XZ.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-