Kimisi geciyor diyor kimisi gecmiyor diyor. Ben denemedim. Türkiye'ye moondrop ve sımgot IEM'ler geldi. Fakat iki kati fiyata satiliyorlar. Akalin muzik ve Hesaudio'ya bakabilirsin.

Çok sağ olun hocam da almak istediğim onlar değil öyle olunca da riske değer mi soru işareti, çevrenizden hiç duydunuz mu yüksek meblağlı diye kaldı diye.

Çok sağ olun hocam da almak istediğim onlar değil öyle olunca da riske değer mi soru işareti, çevrenizden hiç duydunuz mu yüksek meblağlı diye kaldı diye.

Cevremden en fazla 70 euro sipariş veren biri oldu nisan ayinda ve siparisin 2 haftada geldigini soyledi. IEM olarak ne dusunuyorsun?

Merhaba shenzhenaudio da shipping dahil 7800TL'ye truthear Nova var alınır mı? Dahaya uyguna iyisi var mı tasarımını falan beğendim. En önemli önceliğim 4-5 saat kullanımda kulağı yormayacak basınç falan iyi olması lazım kulak sağlığı için bu iyi gibi vent kanalları da var mış. Önerir misin vergi falan çıkar mı ekstra? LoL ve hikayeli oyun için kullanıcam.

Merhaba shenzhenaudio da shipping dahil 7800TL'ye truthear Nova var alınır mı? Dahaya uyguna iyisi var mı tasarımını falan beğendim. En önemli önceliğim 4-5 saat kullanımda kulağı yormayacak basınç falan iyi olması lazım kulak sağlığı için bu iyi gibi vent kanalları da var mış. Önerir misin vergi falan çıkar mı ekstra? LoL ve hikayeli oyun için kullanıcam.
Kardeşim onun vergisiz gelme olayı bitti tamamen. Ayrıca vergi çıkarsa da %80 çıkıyor :D bir kulaklık için neredeyse 15k ödemiş olucaksın.

Özlemişim. Piyasa değişti biraz. Yeni bir rehberi yapma zamanı geldi. Sizin favoriniz hangisi?

sımgot EW100p - $20

Temiz ve doğal bir tonlamaya sahip. Harman tonlamasına sahip. Hiç sorunu yok. Güzel bir başlangıç IEM'i.
Eki Görüntüle 130557

tanchjım One - $25​

İyi mid-baslara sahip. Ayrıca rock müzik için güzel bir IEM.
Eki Görüntüle 130558

sımgot EW200 - $40​

Moondrop aria 2 ($100) ile aynı teknik performansa sahip. Fiyatının ötesinde bir IEM.
Eki Görüntüle 130560

aoshıda E20 - $50​

Yüksek baslara sahip bir IEM. Detay ve sahne genişliği olarak fatfreq hbb X Deuce'dan ($259) daha iyi.
Eki Görüntüle 130562

sımgot EA500 lm - $90​

Fiyatına göre çok detaylı. Sımgot EA1000'den ($220) daha iyi. Bası fazla. Parlak bir IEM.
Eki Görüntüle 130570

sımgot EM6l - $110​

İyi çözünürlüklü ve teknik başarıma sahip bir IEM. Biraz sıcak ama canlı.
Eki Görüntüle 130571

İstek olursa part 2 gelir. Daha yüksek bütçeli IEM'leei listeye alırım o zaman. :)

Merhaba konuyu hortlatıyorum ama sormak istediğim bir takım sorularım var 7Hz G1 ya da simgot EW100p almak istiyorum oyun + müzik için kullanacağım hangisi tercih edilmeli ve DAC olarak Apple DAC'ya da 600 700 TL bandında DAC iş görür mü dip ses cızırtı olmamasını istiyorum JA11 DAC da mı almalıyım?

Merhaba konuyu hortlatıyorum ama sormak istediğim bir takım sorularım var 7Hz G1 ya da simgot EW100p almak istiyorum oyun + müzik için kullanacağım hangisi tercih edilmeli ve DAC olarak Apple DAC'ya da 600 700 TL bandında DAC iş görür mü dip ses cızırtı olmamasını istiyorum JA11 DAC da mı almalıyım?
Merhaba. Butce ne kadar? Telefonda kullanacaksan telefonun nedir?

Simgot EW100p mü daha iyi G1 mi kriterlerim göz önüne alındığında bu IEM'ler ile JA11 alınır mı? Dip ses istemiyorum sese takıntılıyım. Yoksa Apple DAC yeterli kalır mı?
G1 daha iyi. Dip ses saglam bir DAC almadigin surece dip ses gelecektir. Apple Dongle alabilirsin fakat dip ses gelecek. Butcenin en az 3.000 TL'ye cikmasi lazim dip ses olmamasi icin. Muzik oynarken dip ses kesiliyor bu arada.