- Makaleler
- 23
Qoa Gimlet.Türkiye'de alabileceğim 2.5k bütçeye kadar en iyisi hangisi? Geniş Sound Stage ve Imaging istiyorum.
Qoa Gimlet.Türkiye'de alabileceğim 2.5k bütçeye kadar en iyisi hangisi? Geniş Sound Stage ve Imaging istiyorum.
Sizin kullaniminiz icin EM6L. Tiz sesleri Nova'dan daha iyi ayirt ediyor.@Simon SIMGOT EM6L mi yoksa TRUTHEAR NOVA mı daha iyi? Genelde fps oyunları için kullanırım fakat illa ki normal diğer şeyler için de kullanırım. İkisi de indirimdeyken birini almak istiyorum. Tabi aralarında biraz fark var fiyat olarak biri 3.5k civarı diğeri 4.8k civarı hangisi daha iyi olur? Veya bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
Konfor açısından da memnun eder mi kullanımı vs. rahat mıdır? Bir de Shure SE215'i duymuştum ama onunla da arasında baya fiyat farkı var ikisi arasında çok fark var mıdır?Sizin kullaniminiz icin EM6L. Tiz sesleri Nova'dan daha iyi ayirt ediyor.
Ürün kadar vergi olmasaydı iyiydi. İnsan mıyız biz gerçi.Özlemişim. Piyasa değişti biraz. Yeni bir rehberi yapma zamanı geldi. Sizin favoriniz hangisi?
SIMGOT EW100P - $20
Temiz ve doğal bir tonlamaya sahip. Harman tonlamasına sahip. Hiç sorunu yok. Güzel bir başlangıç IEM'i
Eki Görüntüle 130557
TANCHJIM ONE - $25
İyi mid-baslara sahip. Ayrıca Rock müzik için güzel bir IEM.
Eki Görüntüle 130558
SIMGOT EW200 - $40
Moondrop Aria 2 ($100) ile aynı teknik performansa sahip. Fiyatının ötesinde bir IEM.
Eki Görüntüle 130560
AOSHIDA E20 - $50
Yüksek baslara sahip bir IEM. Detay ve sahne genişliği olarak FATFREQ HBB X DEUCE'dan ($259) daha iyi.
Eki Görüntüle 130562
SIMGOT EA500 LM - $90
Fiyatına göre çok detaylı. SIMGOT EA1000'den ($220) daha iyi. Bası fazla. Parlak bir IEM.
Eki Görüntüle 130570
SIMGOT EM6L - $110
İyi çözünürlüklü ve teknik Başarıma sahip bir IEM. Biraz sıcak ama canlı
Eki Görüntüle 130571
İstek olursa part 2 gelir. Daha yüksek bütçeli IEM'leei listeye alırım o zaman.![]()
EM6L icin DAC lazim degil. IE600 falan olsa neyse. Konfor olarak normal TWS'lerden daha rahat. Shure'in IEM'leri fiyatinin hakkini vermiyor.Konfor açısından da memnun eder mi kullanımı vs. rahat mıdır? Bir de Shure SE215'i duymuştum ama onunla da arasında baya fiyat farkı var ikisi arasında çok fark var mıdır?
Son olarak kullanabilmem için DAC da lazım sanırsam baya bir konuda öyle görmüştüm IEM lerle alakalı pek bir bilgim yok kafa üstünden geçeceğim. Hangi DAC'ı almam lazım bununla kullanmak için
Shenzhenaudio'ya bakin.Ürün kadar vergi olmasaydı iyiydi. İnsan mıyız biz gerçi.
Kendi fikirleriniz kendinize kalsın lütfen.Fiyat-performans acisindan Kz Edx Ultra'yi hala gecebilen olmadi, sahsi fikrim![]()
İroni yaptiniz sanirim.
Yok yapmadım.