Detaylar
Kim cevapladı?Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Düz kernel.
Zen'i tercih ediyorum bir ara XanMod'u da kullandım.
Nasıl kullanamıyorsun? Bir ara ben sanal makinede Windows 7 ve 10 kullandım, linux-zen kerneli vardı sistemde.Her çekirdek modülüyle uyumlu değil. VMware gibi bir yazılım kullanıyorsanız zen çekirdeği ile kullanamıyorsunuz.
Ellen işlemci mikromimarinize göre derlenmiş, 1000Hz, sanırım BORE kernel
En güzeli Zen ve Normali.
Bende çekirdek modüllerinin derlenemediğine dair hata verip kapanıyor, Zen yerine LTS çekirdeği ile kullanıyorum.Nasıl kullanamıyorsun? Bir ara ben sanal makinede Windows 7 ve 10 kullandım, linux-zen kerneli vardı sistemde.
Ubuntu/Debian/Linux Mint'de Zen kullanıyorsanız Liquorix çekirdeğini kurmuş olabilirsiniz. Zen çekirdeği Debian tabanında çok kullanılmıyor diye biliyorum.
Garuda Linux kullanıyordum.Bende çekirdek modüllerinin derlenemediğine dair hata verip kapanıyor, Zen yerine LTS çekirdeği ile kullanıyorum.
Ubuntu/Debian/Linux Mint'de Zen kullanıyorsanız Liquorix çekirdeğini kurmuş olabilirsiniz. Zen çekirdeği Debian tabanında çok kullanılmıyor diye biliyorum.
Ben de Garuda kullanıyorum, bilmiyorum ama bende çekirdek modüllerini derleyemediğine dair hata verip çıkıyor.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 1
Xanmod ve Cachy karisimi kullaniyorum.