Fedora'da ki paket yöneticisi.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı 44
Üstün
Red Hat'in değil mi?
Öyledir tabii de. En çok Fedora biliniyor diye öyle dedim.
Geraltın kılıcı 44
Üstün
İsmi oyun performansını arttıran bir araç gibi.Öyledir tabii de. En çok Fedora biliniyor diye öyle dedim.
Aynen bana Devir geliyor.
Reend 58
Üstün
Aslen Red Hat'in paketleme sistemi, ancak Fedora'nın (dnf) ve OpenSuse'nin (zypper) paket yöneticileri yine RPM tabanını kullandığı için RPM paketlerini de kurabiliyor.
The Shorekeeper 23
Üstün
Çekirdeğin Linux olması onun Linux dağıtımı olduğu anlamına gelmez. Bu yüzdendir ki "En İyi Linux Dağıtımı" aratmanızda Android'i görmezsiniz. Linux'tan çok başka, bambaşka bir işletim sistemi. Ve hayır ilk 10'a girmeyi hak etmiyor. Bu durum ChromeOS için de geçerli.
@Volkan Demirel, açıklamada beğenmediğin kısım neresi?
Geraltın kılıcı 44
Üstün
Aslında Linux dediğimiz sistemin adı GNU. Ekleme olarak tam tasdikli okuyunca fark ettim, yazan kişi çok saçma bir yorum yapmış. Linux çekirdeğini kullanıyorsa Linux dağıtımıdır.@Volkan Demirel, açıklamada beğenmediğin kısım neresi?
Volkan Demirel
Yetkin
Çekirdeğin Linux olması onun Linux dağıtımı olduğu anlamına gelmez. Bu yüzdendir ki "En İyi Linux Dağıtımı" aratmanızda Android'i görmezsiniz. Linux'tan çok başka, bambaşka bir işletim sistemi. Ve hayır ilk 10'a girmeyi hak etmiyor. Bu durum ChromeOS için de geçerli.
Beğenmediğim değil hocam katılmadığım kısım linux dağıtımı değil demeniz.@Volkan Demirel, açıklamada beğenmediğin kısım neresi?
rpmb 58
Üstün
Değildir. İlk önce bir GNU/Linux dağıtımında GNU araçlarının de bulunmesı gerekir ve Android'de yok. İkinci olarak Android'in kullandığı kernel Linux tabanlıdır, direk Linux kerneli değildir.Aslında Linux dediğimiz sistemin adı GNU. Ekleme olarak tam tasdikli okuyunca fark ettim, yazan kişi çok saçma bir yorum yapmış. Linux çekirdeğini kullanıyorsa Linux dağıtımıdır.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Beast eSpor Beast One Pro 8k Hz 750 IPS mouse | 2.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-
-