En iyi ücretsiz antivirüs hangisi?

Gerçek zamanlı koruma sandığın gibi bir şey değil. Anlık sürekli koruyan demektir. Bir dosya indirirken zararlı yazılım varsa uyarır, düzenli arka planda dosyaları tarar. Bu attıklarınız bu kategoriye girmiyor.

Dostum, yazdığımı düzgün okudun mu? Gerçek zamanlı korumanın ne olduğunu biliyorum. Zaten ben de onu istemediğini belirttiği için gerçek zamanlı koruma içermeyen bağımsız tarama araçları attım.

Asıl sen okumamışsın. Adam gerçek zamanlı koruma istemiyorum dememiş. Ücretsiz antivirüs istiyorum demiş.Antivirüsler gerçek zamanlı koruma sunarlar. Bu attıkların tam olarak antivirüs değiller. Belli bir zararlı yazılıma yönelik çıkarılmış ürünler.

Alıntıladığım mesaja bakarsan en başta, "Ben zaten gerçek zamanlı koruma istemiyorum." demiş. Ben de ona ithafen yazdım. Sonradan da üye ciddi olmadığını belirtti.

Zaten yazımı okursan sürprizbozan'a bile "ANTİVİRÜS DEĞİL!" diye not eklemişim.

TotalAV tam bir şaka olmalı. Avira motoru kullanıyor ve imzalarla çalışıyor tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…