Greens1903

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar 2 yıllık üniversite okumayı düşünüyorum ama yaş biraz geçti, bu saatten sonra bir şey çıkmaz ama okumak için bazı bölüm düşüncelerim var ama zorlanabilirim gibi de geliyor. Sizin bu kolay, sallamayla geçersin gidersin dediğiniz bir bölüm varsa onları da düşünebilirim.

Benim düşündüklerim:

Bilgisayar ile alakalı bölümler.
Ya da güvenlik koruma gibi bölümler.

Not: Matematiğim kötüdür.

Son düzenleme:
Merhaba, arkadaşlar 2 yıllık üniversite okumayı düşünüyorum ama yaş biraz geçti, bu saatten sonra bir şey çıkmaz ama okumak için bazı bölüm düşüncelerim var ama zorlanabilirim gibi de geliyor. Sizin bu kolay, sallamayla geçersin gidersin dediğiniz bir bölüm varsa onları da düşünebilirim.

Benim düşündüklerim:

Bilgisayar ile alakalı bölümler yüksek sıralama ile alıyor ve zor bölümlerdir yani çalışkan insanların bile okulu uzayabiliyor sallamayla geçilebilecek bölümler değiller (elektronik haberleşme, elektronik, bilgisayar programcılığı adına konuşuyorum).
Daha sözel ağırlıklı bölümleri tercih ederseniz belki daha kolay okursunuz ne bileyim lojistik insan kaynakları uzmanlığı ile alakalı bölümler bence okunabilir.

Bilgisayar ile alakalı bölümler yüksek sıralama ile alıyor ve zor bölümlerdir yani çalışkan insanların bile okulu uzayabiliyor sallamayla geçilebilecek bölümler değiller (elektronik haberleşme, elektronik, bilgisayar programcılığı adına konuşuyorum).
Daha sözel ağırlıklı bölümleri tercih ederseniz belki daha kolay okursunuz ne bileyim lojistik insan kaynakları uzmanlığı ile alakalı bölümler bence okunabilir.

Matematiğim de kötüdür, onu yazmayı unutmuşum, onlar kolay mı diyorsunuz?

Matematiğim de kötüdür, onu yazmayı unutmuşum, onlar kolay mı diyorsunuz?

Teknik bölümlerde soyut matematik görürsünüz yani ondalıklı sayılar fazla basamaklı sayılar ne olduğunu anlayamadığınız semboller vs. Ama sözel bölümlere giderseniz kafanız rahat olur mesela insan kaynakları gibi, teknik bölümlere göre sözel kalır çok zorluğu yoktur ama sözel bölümlerde de ezber işi başlıyor çok fazla bilgi ve terim olur onları öğrenmeniz gerekecek her bölümün bir zorluğu var yani.

Benim düşündüklerim:

Not: Matematiğim kötüdür.

Günde 1-2 saat matematige baksan sınava kadar çok rahat 20 üstüne çıkarsın. Biraz da Türkçe sosyal bakıp 4 yıllık işletme veya YBS okumak 2 yıllık ataması olmayan bölümleri okumaktan çok daha iyi.

Teknik bölümlerde soyut matematik görürsünüz yani ondalıklı sayılar fazla basamaklı sayılar ne olduğunu anlayamadığınız semboller vs. ama sözel bölümlere giderseniz kafanız rahat olur mesela insan kaynakları gibi, teknik bölümlere göre sözel kalır çok zorluğu yoktur ama sözel bölümlerde de ezber işi başlıyor çok fazla bilgi ve terim olur onları öğrenmeniz gerekecek her bölümün bir zorluğu var yani.

Matematik olmayan bir bölüm yok mu yani?

Günde 1-2 saat matematige baksan sınava kadar çok rahat 20 üstüne çıkarsın. Biraz da Türkçe sosyal bakıp 4 yıllık işletme veya YBS okumak 2 yıllık ataması olmayan bölümleri okumaktan çok daha iyi.

Hocam 4 yıllık pek düşünmüyorum sebebi yaş geçti artık 4 yıl okusam da bir şey değişmez ben 2 yıl okuyup mezun olup okul olayını bitirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: