Thanos
Üstün
İşletme matematiği YBS'ye göre biraz daha hafif demek istedim. Yoksa İşletme'de de matematik var ve bu bölümü okuyunca işsizlik yanında hediye geliyor.
İşletme matematiği YBS'ye göre biraz daha hafif demek istedim. Yoksa İşletme'de de matematik var ve bu bölümü okuyunca işsizlik yanında hediye geliyor.
İşletme matematiği YBS'ye göre biraz daha hafif demek istedim. Yoksa işletme'de de matematik var ve
Bu bölümü okuyunca işsizlik yanında hediye geliyor.
Okumak için okuduğunuz bir bölüme neden beklenti yüklediğinizi anlayamadım. Lakin genel olarak çoğu 2 yıllık bölüm kolay. Genel olarak çoğu 2 yıllık bölümde eğitim yok. Anca bölüme uygun uygulamalı eğitim olan okullarda az biraz eğitim alabiliyorsunuz. Sınavlarda neredeyse herkes kopyayla geçiyor. 2 yılın sonunda 0 bilgiyle ayrılıyorsunuz.Yani ben sadece üniversite mezunu olmak için okuyorum zaten bu saatten sonra pek bir şey olmaz ama mantıklı bir bölüm ama kolay da olsun istiyorum da ikisi bir arada yok sanırım.
Okumak için okuduğunuz bir bölüme neden beklenti yüklediğinizi anlayamadım. Lakin genel olarak çoğu 2 yıllık bölüm kolay. Genel olarak çoğu 2 yıllık bölümde eğitim yok. Anca bölüme uygun uygulamalı eğitim olan okullarda az biraz eğitim alabiliyorsunuz. Sınavlarda neredeyse herkes kopyayla geçiyor. 2 yılın sonunda 0 bilgiyle ayrılıyorsunuz.
Sadece okumak için okunmaz bence. Şu an neredeyse her bölümde artık yoklamaya dikkat etmeye başladılar. Okuyacaksan değecek ve sana bir şey katacak bir bölüm oku. Şahsen 2 yıllık seçseydim teknikerliklere bakardım özellikle uçakla alakalı.
Bu yaştan bir yere atama zor o yüzden, sadece okumak için okuyorum. Ben açıktan okumayı düşünüyorum.
Açıköğretimde devam zorunluluğu yok ancak gene de sınav ve geçme zorunluluğu var. Zaten açık öğretim çok sınırlı sayıda üniversitede. Yanlışım yoksa İstanbul, Atatürk, Ankara ve Anadolu üniversinde açık öğretim programları var. Eğer zaten mesleğiniz varsa öylesine okuyicaksanız ilginizi çeken bölümü okuyun. Mesleğiniz yok ise size işe yarayacak bir bölüm seçin. Bu arada yaşınız kaç acaba?
Ek olarak yanlış hatırlamıyorsam.
@Ömer_Yeter hocam açıktan bilgisayar okuyordu. Müsait ise tecrübelerini aktarabilir.
30+ bu saatten sonra bir yere atanmak zor, çalışıyorum ama yine de işimle alakalı memurluk atamalarına bakıyorum, yani 2 yıllık kolay bir bölümden mezun olayım yeterli gibi zaten matematik zayıf ve bu yaştan sonra zor sınav kaldıramam.
Matematikle uğraşmak istemiyorsanız muhasebe ve bilgisayar gibi bölümlerden uzak durmalısınız. Dediğim gibi ilginizi çeken veya sevdiğiniz bölümü okursanız sınavlara çalışmak en azından eziyet olmaz.