bu ekipte güzeldir :)

Agalloch, October Tide, Alcest, Avenged Sevenfold, Nevermore, The Agonist, Jinjer, Draconian, Watain, Ne Obliviscaris, Dream Theater, Nightwish, Saturnus, Wine from Tears, Bury Tomorrow, Racer X, Katatonia, Novembers Doom, In Mourning, Death, Wayfarer, Feared, Slumber, Nox Aurea, Trees of Eternity, Amederia...

Metal listesi bu, bitmez. Klasik müzik tarafını da yazmayayım artık yoruldum.
Siz sanırım bensiniz :D

Çok zor soru, bayağı bi' isim sayabilirim ama başlıcalarını sayayım.

Opeth, Pantera, Pink Floyd, Gary Moore
Opeth, Pink Floyd selam olsun <3

Rock olarak favori gruplarım: Manga, Alter Bridge, Evanescence.

Ayrıca Avenged Sevenfold, Nightwish ve Three Days Grace de bayağı severim.

Eki Görüntüle 18736
Eki Görüntüle 18738
Eki Görüntüle 18737
Alter Bridge hakettiği değeri görmediğini düşünüyorum. AMVcilerin bildiği gruplardır Three Days Grave, Nightwish ve Evanescence <3

Immortal, Abbath, I, Bathory, Nattefrost, Burzum, Old Funreal, Morbid, Darkthrone, Gift Of Gods, Satyricon, Bathort, Akitsa, Mayhem, Nargaroth, Obituary, Manowar, Pantera, Metallica, Venom/Cronos, Cannibal Corpse, Slayer, Triptykon, Carnifex, Xibalba, Sunami, Gaijin

Aklıma gelenler bunlar, black metal ağırlıklı.
Manowar'ı yazan tek sizsiniz. Manowar benim canım ciğerim.

Güzel liste :D Listede neden olduğunu bilmediğim birisi var nedense ondan listeyi ben paylaşmayacağım :D

Öncelikle başınız sağ olsun. Bu şarkısını duymamıştım. Benim ilk dinlediğim şarkıları "İsmail" oldu sonra da "al aşkını sok gözüne" şarkısı olmuştu. Değeri bilinmeyen, çok eğlenceli bir gruptu.
Allah razı olsun hocam. Gökhan Semiz vefat ettikten sonra Selçuk ve Emrah'ın onun için hazırladığı şarkı ve Grup Vitamin'in son şarkısı.

HASTASIYIZ

Dosya Ekleri

• 1708029721073.webp
    1708029721073.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 66
Scorpions, Metallica, pentagram, haramiler, ersen ve dadaşlar, Linkin Park, Green day, MFÖ, 3 hürel, kargo, Moğol'lar, Rammstein, onerepublic, Rainbow(hele temple of the king müziği), ayna, pilli bebek, mor ve ötesi, 81, kuan.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.