Eki Görüntüle 18721
Herkes için grup değil ama, Sekiz ve Sekiz 2 grubuEki Görüntüle 18724Eki Görüntüle 18725
bu ekipte güzeldir
Siz sanırım bensinizAgalloch, October Tide, Alcest, Avenged Sevenfold, Nevermore, The Agonist, Jinjer, Draconian, Watain, Ne Obliviscaris, Dream Theater, Nightwish, Saturnus, Wine from Tears, Bury Tomorrow, Racer X, Katatonia, Novembers Doom, In Mourning, Death, Wayfarer, Feared, Slumber, Nox Aurea, Trees of Eternity, Amederia...
Metal listesi bu, bitmez. Klasik müzik tarafını da yazmayayım artık yoruldum.
Opeth, Pink Floyd selam olsun <3Çok zor soru, bayağı bi' isim sayabilirim ama başlıcalarını sayayım.
Opeth, Pantera, Pink Floyd, Gary Moore
Alter Bridge hakettiği değeri görmediğini düşünüyorum. AMVcilerin bildiği gruplardır Three Days Grave, Nightwish ve Evanescence <3Rock olarak favori gruplarım: Manga, Alter Bridge, Evanescence.
Ayrıca Avenged Sevenfold, Nightwish ve Three Days Grace de bayağı severim.
Eki Görüntüle 18736
Eki Görüntüle 18738
Eki Görüntüle 18737
Manowar'ı yazan tek sizsiniz. Manowar benim canım ciğerim.Immortal, Abbath, I, Bathory, Nattefrost, Burzum, Old Funreal, Morbid, Darkthrone, Gift Of Gods, Satyricon, Bathort, Akitsa, Mayhem, Nargaroth, Obituary, Manowar, Pantera, Metallica, Venom/Cronos, Cannibal Corpse, Slayer, Triptykon, Carnifex, Xibalba, Sunami, Gaijin
Aklıma gelenler bunlar, black metal ağırlıklı.
Güzel liste
Allah razı olsun hocam. Gökhan Semiz vefat ettikten sonra Selçuk ve Emrah'ın onun için hazırladığı şarkı ve Grup Vitamin'in son şarkısı.Öncelikle başınız sağ olsun. Bu şarkısını duymamıştım. Benim ilk dinlediğim şarkıları "İsmail" oldu sonra da "al aşkını sok gözüne" şarkısı olmuştu. Değeri bilinmeyen, çok eğlenceli bir gruptu.