Bu oyuna modları kurup HDR açıcaksın o zaman oyunun dinamikleri değişiyor işte...

1 saat falan oynayabildim vaktim olmadığından ama nefret etmemiştim ya, hatta sevmiştim.

Beast içinse duyduğum yorumlar gece zorluğunun gereksiz zor olduğu yönündeydi.

2. oyunda tam olarak anlatmadığım durum şu.
1. oyunu çok sevenler 2. oyundan ya nefret ediyor ya bayılıyor. Tabii oyunun ilk 1 saati harika, ilerleyince muhtemelen nefret edersin. Ben de ilk 1.5 saatte "üff beee oyuna bak" demiştim. Sonradan bazı şeyler yaşayacaksın :D mesela çifte tekmeyi açınca oyunda herhangi bir alet edevata gerek olmadığını göreceksin, oyunu bitirene kadar hiçbir ateşli silah verilmediğini "yay dahil " göreceksin 1 tane yan görev yapsan bile ne kadar op eşyalar verdiğini göreceksin. Görevlerin sıkıcılığını, tekrar edişini göreceksin. Bossların kolaylığını, gecelerin kolaylığını göreceksin. Ulan senden yavaş koşan ecel mi olur :D ecelcik olmuş o. D
The Beast'te ise tam tersi, 1. oyundan daha hızlı koşuyorlar, fakat 1. oyunda silah sıkmaya, parkur yaparken tahtaya denk gelip kırmaya korkar olmuştum. The Beast'te ise istediğin kadar silah sık sabah akşam fark etmez ecel veya o hızlı koşan zombilerden gelmiyor. Bu arada the Beast oynamak istiyorsan sana hesap verebilirim. 50 dolar edecek bir oyun değil maalesef, "DLC olarak çıkaracaktık oyun yaptık" diyorlar ya. :D tabii DLC olarak çıkarsalardı nasıl 50 dolara iteleyeceklerdi :D
O oyunun ederi maximum 20 30 dolar kardeşim, kim ne derse desin.
Ayrıca oyun hala çok ham. Parkura dair hiçbir şey yok, araba koymuşlar ama gidecek yol yok. Arabayla gidiyorsun 5 saniye sonra işin bitiyor. Veya araba yolu çok uzatıyor. Arabanın önüne atlayan zombileri düşürmek için durmak zorundasın, istediğin kadar sağ sol yap sarsılmıyorlar bile.
Bir de bosslar gereksiz zor. Normal modu seçmeme rağmen aşırı zorlandım, özellikle son bossta. Ve bazı spoilerden dolayı söylemek istemediğim bosslarda.
Oyunda seviye mantığı var ve hiç güzel olmamış. Görevin seviyesi 13 level, sen 12 levelsin ya mesela :D o bir hikaye göreviyse sakın ola gitme o göreve. Aşırı zorlanırsın.
Ben başlarken bu tavsiyeleri keşke biri verseydi ama vermedi. Ama ben sana veriyorum :D sen bu tavsiyelerle başla.
Ek not: İstersen içinde hem DL 2 hem de the Beast olan bir Steam hesabı verebilirim.

Ve the Beast'te oyunu etkileyen çok bug var, haberin olsun.