- Makaleler
- 14
The Last of Us harika bir oyun. Ancak o gördüklerin zombi değiller. Hastalıklılar.
The Last of Us harika bir oyun. Ancak o gördüklerin zombi değiller. Hastalıklılar.
Biyolojik enfeksiyon temalı bir oyun diyelim, olası en gerçekçi senaryolardan da biridir.The Last of Us harika bir oyun. Ancak o gördüklerin zombi değiller. Hastalıklılar.
Biliyorum da benim için enfeksiyonlu hastalar=zombi. Hepsi aynı kapıya cıkıyor.The Last of Us harika bir oyun. Ancak o gördüklerin zombi değiller. Hastalıklılar.
Selam.
En sevdiğiniz zombi temalı oyun hangisi arkadaşlar? Her tür oynanışa sahip olabilir. Oynamayanlar da faydalanabilir.![]()
PZ'ye istediğim tek şey oyunun atmosferinin korunarak grafik güncellemesi almasıdır. Animasyonlar, grafikler, efektler cidden çok zayıf. Artık 11. yılına giriyor ve kesinlikle yeni bir grafik güncellemesini hak ediyor.Açık ara Project Zomboid, gelmiş geçmiş en detaylı zombi bence.
PZ'ye istediğim tek şey oyunun atmosferinin korunarak grafik güncellemesi almasıdır. Animasyonlar, grafikler, efektler cidden çok zayıf. Artık 11. yılına giriyor ve kesinlikle yeni bir grafik güncellemesini hak ediyor.
Evet takip ediyorum ama yine de hiç yeterli değil ya.. Oyun 2009'lardan fırlamış gibi her anlamda. Geliştiriciye gerçekten minnettarım, ancak bu oyun hayvan gibi sattı ve inanılmazda para kazandırdığına eminim. Artık biraz daha hızlı gelişmeli, özellikle grafik açısından.Katılıyorum, Build 42 sürümünü 2 yıldır bekliyorum, hala beta sürümünde. Işıklandırmayı büyük oranda iyileştirdiler görmüşündür takip ediyorsan eğer.