En yaşanılabilir şehir neresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirhanRadicus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Eskişehir'den vaz geçme. 81 seçenek arasından en iyisinin o olduğunu düşünüyorum.

Öyle ancak belirttiğim gibi, Eskişehir'e gelen kitle eskiye nazaran çok fazla değişti ve üniversite okuyacağım şehirin bu tarzda bir yer olmasını pek istemem, Konya mantıklı ama.

Öyle ancak belirttiğim gibi, Eskişehir'e gelen kitle eskiye nazaran çok fazla değişti ve üniversite okuyacağım şehirin bu tarzda bir yer olmasını pek istemem, Konya mantıklı ama.

Konya'ya mantıklı diyorsanız size Yozgat bile güzel gelir. Eskişehir'de espark ın çevresinde bir yerlerde aklıyordum neresi olduğun bilmiyorum tam. Çok da güzel yerlerdi hiç öyle sabahlara kadar partileyen alkol içen insanlar görmedim.

Hocam peki konya insanı, okumaya gelen kitle nasıl?

Ucuzluk bakımından en iyi yer Adana ama 2-3 mahallesi yaşanabilir değil.

Onun haricinde nüfusu az yerlere bakabilirsiniz. İstanbul'a bakmayın yeter.

Yok. Yozgat kadar değil ancak birkaç sefer Konya'ya gitmişliğim oldu, imkanları da güzeldi.

Ucuzluk bakımından en iyi yer Adana ama 2-3 mahallesi yaşanabilir değil.

Onun haricinde nüfusu az yerlere bakabilirsiniz. İstanbul'a bakmayın yeter.
Hocam adananın sıcağı pek çekilmez gibime geliyor, bi öğrenci için sürekli klima açmak biraz sıkıntı ama sokak lezzetleri şahane.

İfadeler: 199
Hocam adananın sıcağı pek çekilmez gibime geliyor, bi öğrenci için sürekli klima açmak biraz sıkıntı ama sokak lezzetleri şahane.
Sıcağı çok kötü hocam. Abartmıyorum evde 3-4 klima açık oluyor. Ona rağmen terliyordum. Şu an başka şehirlerdeyim. Adana'dan iyidir.

Eskişehir. Bandırma da güzeldi uygundu.

Eskişehir en rahatı açıkçası, ortam desen bol, insan desen bol, fiyat desen ucuz daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…