Makaleler
1
Yer
Middle Earth🧙‍♂️
Selamlar.

İşsizlikten dolayı bari konu açayım diye açılmış bir konudur.

Öyle çok yaşlı sayılmam elbette ama yirmili yaşlarımızda da değiliz yani. Tahammül edemediğim ve yaşlılıkla özdeşleştirilen bazı huylarım var. Birkaçını yazayım;

• Mesela gürültü başımı ağrıtır.
  • Farkında olmadan sürekli bizim zamanımızda diye cümleler kurarım.
  • Kavga, gürültü, tartışma vs. hiç kafam kaldırmaz. Karşımdakine, en büyük sensin. Haklısın, derim. Konuyu kapatırım.
  • Gözlerim ışığa karşı hassaslaştı. Son birkaç yıldır karanlıkta oturmak bana daha iyi geliyor.
  • Belki garip gelecek ama abartmıyorum, akşam en geç saat 22:00'da uykum geliyor. Hatta çoğu zaman bu saatten önce uyumuş oluyorum.

Şimdilik bunlar geldi aklıma :)

Sizde durumlar ne?

Şu unutkanlığa nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. Program dili öğrenmek istiyorum ama kafamda hiçbir şey kalmıyor. Ezber yapmak da pek işe yaramıyor. Ceviz gibi B1 vitamini içeren yiyecekler tüketiyorum ancak pek bir ilerleme kaydedemedim. Bu yüzden kendimi bunak gibi hissediyorum.

Şu unutkanlığa nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. Program dili öğrenmek istiyorum ama kafamda hiçbir şey kalmıyor. Ezber yapmak da pek işe yaramıyor. Ceviz gibi B1 vitamini içeren yiyecekler tüketiyorum ancak pek bir ilerleme kaydedemedim. Bu yüzden kendimi bunak gibi hissediyorum.
Unutma olayı bende de var. Hafızam kötü, 3-5 gün önceki detayları çoğu zaman hatırlamıyorum.

En yaşlı özelliğim çok yok. Olanlardan bir tanesi sesimin yaşına göre aşırı kalın olması. Daha yüzümde bıyık yok ama sesim çok kalın.

Yaşlı özelliğe girer mi bilmiyorum ama bilgisayarın veya herhangi bir yere otururken kambur oturuyorum. Onun dışında bilmiyorum. 😀