Ender V3 KE yazıcıda "Y" demiri oynuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 30

cansxxr

Yetkin
Yazıcımdan çok memnundum ta ki son 1 ayıma kadar. Kafanın yamuk olması derim, tabla ayarında bozulma dersiniz filan her şeyi yaşamaya başladım. Tabla ayarım berbattı, bir şekilde düzelttim, pulla vesaire ve X demirinin kasnağını ayarladım. Şimdi de fark ettim ki Y olan sağ sol demirden sağdaki yukarı aşağı oynuyor ve üstüne yamukluk var; yazıcının kafası daha doğru, birazcık. Nasıl çözeceğim bunu? Hadi kafanın yamukluğunu ayarlamayı öğrenmedim fakat şu problem çıkarır mı? 1. resim normal, 2. resim yukarı çıkmış hali.

Onu o gördüğün deliklerden sıkabilirsin yazıcı kutusunda kit olarak gelir. Maksimum titreşimden kayma olur belki tabii ana demir olan mil oynuyorsa eğer sadece orası oynuyorsa sorun olmaz. Ender zaten çok iyi bir yazıcı değil tırttır biraz.

yok aga sıkılmıyor o yuzden napicagimi bilemedim. sadece orasi oynuyor yukari asagi. ana demir yazicinin oldugu demirde biraz egim var onu sonra halletcm ama su durum sıkıntı yaparmi yapmazmi bilemedim. boyle devam ederse satisa koyucam sanirim yaziciyi.

Yani orayı konnektör gibi düşünebilirsin muhtemelen motorun mili oynuyor eğer ana demiri etkilemiyorsa sorun yaşatmaz.

Gördüğüm kadarıyla o kulenin dibinde ikişer tane vida eksik duruyor. Yazıcınızdan bunun için vida çıkmadı mı? Eğer çıkmadıysa vidaları çarpraz yapın.

Gördüğüm kadarıyla o kulenin dibinde ikişer tane vida eksik duruyor. Yazıcınızdan bunun için vida çıkmadı mı? Eğer çıkmadıysa vidaları çarpraz yapın.

Oraya baska vida cikmadi ve gelen vidalar oraya olmuyor. Boyu yetmiyor.

Oraya baska vida cikmadi ve gelen vidalar oraya olmuyor. Boyu yetmiyor.

O plastik zaten hizalama plastiği yukarı aşağı oynamayı kesmez. Muhtemelen dediğim gibi motor milinin oynamasından kaynaklı. Baskı sırasında ana mil oynamıyorsa sorun çıkmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…