Arkadaşlar 500ML Black Bruin içtikten sonra enerji içeceği içtiğimi unutup 1 kutu 50CL Carlsberg içtim. Carlsberg alkol oranı düşük olarak bilinse de alkol içerdiğinden ve 1 saat önce enerji içeceği içtiğimden çarpıntı veya kalp krizi gibi bir yan etki görür müyüm? İnternet bayağı bir gözümü korkuttu da. Ona göre direkt hastaneye koşayım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Bu gibi durumlarda internete bakmanızı önermem. Enerji içeceğinin hemen üstüne bira içerseniz sıkıntı olabilirmiş. En azından enerji içeceğinin bilgilendirme kısmında böyle yazıyor. Daha doğrusu şöyle yazıyor: “Enerji içeceğinin alkol ile karıştırmayın.”Arkadaşlar 500ML Black Bruin içtikten sonra enerji içeceği içtiğimi unutup 1 kutu 50CL Carlsberg içtim. Carlsberg alkol oranı düşük olarak bilinse de alkol içerdiğinden ve 1 saat önce enerji içeceği içtiğimden çarpıntı veya kalp krizi gibi bir yan etki görür müyüm? İnternet bayağı bir gözümü korkuttu da. Ona göre direkt hastaneye koşayım.
Aradan bir süre geçtiyse içmeniz durumunda çok bir sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. Zaten alkol oranı düşükmüş.
Bir şey olmaz.
Uyuyan Sincap 47
Üstün
Arkadaşlar 500ML Black Bruin içtikten sonra enerji içeceği içtiğimi unutup 1 kutu 50CL Carlsberg içtim. Carlsberg alkol oranı düşük olarak bilinse de alkol içerdiğinden ve 1 saat önce enerji içeceği içtiğimden çarpıntı veya kalp krizi gibi bir yan etki görür müyüm? İnternet bayağı bir gözümü korkuttu da. Ona göre direkt hastaneye koşayım.
Kanka biz 14.4 volimle beraber içtik korkma. Sorun olmaz. Üzerine de miller içtik.
Elma ısıran 47
Üstün
Enerji içeceğini içeli 1 saat olmasına rağmen vücutta kafein aktif. O nedenle içmen zararlı etkiler doğurabilir. En azından uyarılar bu yönde olduğu için söylemek zorundayım. Gerisi senin bileceğin iş. Enerji içeceğini alkolle karıştıranlar oluyor. Son derece zararlı ama kimisine dokunur, kimisine dokunmaz. Bünyeden bünyeye göre değişiyor, bilemezsin. Herkesin çeşitli maddelere töleransı farklıdır ama kesinlikle tavsiye edilmez.
Okuduğuma göre içmişsin bile zaten. Şu ana kadar zararlı bir etki yoksa hastaneye koşmana gerek yok. Zaten ikisi de ortalama 4 saatte vücudundan atılacak.
Okuduğuma göre içmişsin bile zaten. Şu ana kadar zararlı bir etki yoksa hastaneye koşmana gerek yok. Zaten ikisi de ortalama 4 saatte vücudundan atılacak.
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Seduna Thunder Pro çalışma koltuğu 4.907 TL!
- Caner Uncu
-