İçme. Kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği gibi yan etkileri var. Biliyorum zor olacak bırakmak ama bırak.

Tadı güzel bir şey arıyorum, şekersiz içiyorum.
Monster karpuzlu hoşuma gidiyor ancak cebimde para kalmayacak artık, ve farklı tatları denemek istiyorum.

Deep veya Dark blue deneyebilirsin. Özellikle Deep gerçekten şekeri az ve çok hoş bir tadı var cebimde para kalmadığında tercih ettiğim bir enerji içeceği.

@Eagles, enerji içeceklerinde kafeinden endişelenmek gereksiz. Çoğu 150mg/L sınırını bile geçmiyor. Filtre kahvede bu oran çok çok daha yüksek (200 - 250ml'de 70 ila 140mg). Enerji içeceklerinde endişelenilmesi gereken asıl şeyler şeker ve katkı maddeleri.

Son düzenleme:
@Eagles, enerji içeceklerinde kafeinden endişelenmek gereksiz. Çoğu 150mg/L sınırını bile geçmiyor. Filtre kahvede bu oran çok çok daha yüksek (200 - 250ml'de 70 ila 140mg). Enerji içeceklerinde endişelenilmesi gereken asıl şeyler şeker ve katkı maddeleri.
Sonuçta kafein hassasiyeti olan insanlar da var. Katkı maddelerini yazma gereği bile duymadım, zaten şeker bombası gibiler. Bazı insanlara kafein de dokunabiliyor. Ben mesala kafein çok alırsam, bana dokunuyor gözlerimi etkiliyor. Göz seğirmesi yaşıyorum. @4312,

Daha geçen bırakmak için konu açmamış mıydın 🤭?
Şşşş.

Şekersiz içiyorum deyip karpuzlu Monster'ı sevdiğini söylemen tamamen zıtlık belirtisi. Yeşil Monster öneririm. Şoklarda 40 TL.
Nasıl hocam, şekersiz ultra olanından içiyorum.
1744036581406.webp

Bu.

Pembe monster favorim, sonrasinda da sari Burn ama artik hic gormuyorum.
Şuan onu içiyorum ancak tadı çok şekerli, pamuk şeker gibi.

Dostum sana tavsiyem tamamen bırakman yönünde olur. Fazla enerji içeceği içmek, ani ölümlere bile sebep olabilir. Ve kafein oranı çoğunda yüksektir.
İçme. Kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği gibi yan etkileri var. Biliyorum zor olacak bırakmak ama bırak.
Konunun başlığı içmeli miyim değil maalesef, diğer konuma yazabilirsiniz.