Açık konuşmak gerekirse Oreki, Andar, Yusuf. Bu hocalar kötü PSU ürünü tavsiye etmezler. Şahsen ben hiç kötü ürün önerdiklerini görmedim. Kronik sorunlu olanların altını çizerek önermiyorlar.
Gayet memnunum. Cw yok, garip garip sesler çıkartmıyor, gayet iyi bir PSU. Sessizlik desen zaten gayet sessiz. Benim oturduğum bölgede ki Vatan çalışanları C1200 modelini çok önerdiler. Hepsiyle aram çok iyi. Kötü ürün olsa onlarda önermezdi. Burada konu açtım burada da çok olumlu dönüşler aldım. Kendim araştırma yaptım 2 gün, gayet pozitif. Testlerini de izledim. Çok değil 3 gün içerisinde aldım. Oda araştırma yapmayı sevdiğim için 3 gün sürdü.
Tek eleştirim sadece kabloları bir tık sert, biraz daha yumuşak olabilirdi. Bu da bir sorun değil aslında. Belki bir de RGB meraklıları için sade bir tasarımı var, o eleştirilebilir. Majör bir sorun görmedim ben.
Elektronik biraz şans işidir. En sorunsuz güç kaynağını alırsın, sorunlu çıkar. Fabrikasyon hatalar olma ihtimali her zaman var. Gözünü karartıp alman lazım.
NZXT kötü bir marka değil ayrıca. Kullanmadığı için öyle demesi normal aslında. Son kullanıcı deneyimi diye bir gerçek var. Onu göz ardı edemeyiz.
Bu arada ürün kötüyse, sert yorumlar yaparım. O konuda acımasızım biraz.