II. inSTUnBULL

Becerikli
Aslında bu güç kaynağı bende vardı 5.700'e almıştım ama şansıma bozuk çıktı, 15 günlük hakta bitmişti ona rağmen iade etmeyi başardım lakin birebir değişim yapmadılar, sadece para iadesinde bulundular. Oyüzden yeniden almak zorundayım ve şu anki fiyatını açıklamama gerek yok 💀. Almalı mıyım yoksa başka bir öneriniz var mı?

Aslında bu güç kaynağı bende vardı 5.700'e almıştım ama şansıma bozuk çıktı, 15 günlük hakta bitmişti ona rağmen iade etmeyi başardım lakin birebir değişim yapmadılar, sadece para iadesinde bulundular. Oyüzden yeniden almak zorundayım ve şu anki fiyatını açıklamama gerek yok 💀. Almalı mıyım yoksa başka bir öneriniz var mı?
O fiyatta halen pek bir seçenek yok. Alınabilir.

Sistemini yazarsan 850W High power alabilirsin.

Zaten 9700X ve 5070'in var olduğunu bilmen yeterli olacaktır.
Bu sana yeterli olur o kadar para vermene gerek yok.

Bu sana yeterli olur o kadar para vermene gerek yok.
Eğer bir çare kalmazsa aklımda.

Aslında bu güç kaynağı bende vardı 5.700'e almıştım ama şansıma bozuk çıktı, 15 günlük hakta bitmişti ona rağmen iade etmeyi başardım lakin birebir değişim yapmadılar, sadece para iadesinde bulundular. O yüzden yeniden almak zorundayım ve şu anki fiyatını açıklamama gerek yok 💀. Almalı mıyım yoksa başka bir öneriniz var mı?

Ben bu modeli öneririm. https://www.akakce.com/power-supply..._FoVqYPSiTkA3DN9Pn6aqEi7Jkuk2CmRoCedQQAvD_BwE