enginbey8108 vakası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enginbey8108
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 195
  • Görüntüleme Görüntüleme 16B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünsene bir tane oğlun var 25-30 yaşına gelmiş 3 yıl boyunca bilgisayar başından kalkmayıp birileri beni hackledi diye zırvalıyor.

Buna sıra gelmedi ya, ara sıra hatırlatın buna da dava açıcam.

Adama cidden üzüldüm ne yaşıyor acaba kafasında anlam veremiyorum cidden.Eleman savcıya falan sövüyor, oturduğu yerden fast food ve sigarayı çok fazla tükettiği için hastalanmış onu farklı şekilde anlatıyor falan.

Bakın, hack öyle havadan yeni bilgisayarınıza direkt olarak yapılabilecek bir şey değildir. Ama bahsettiği kişilerin cinleri falan vardır onlara bozdurtur anakartı. Ama senin yeni PC aldığını bilip nasıl bir şey yapmadan seni hackleyecek? Bu arkadaşı gerçekten bir psikiyatriye vesaire götürmeliler.

Düşünsene bir tane oğlun var 25-30 yaşına gelmiş 3 yıl boyunca bilgisayar başından kalkmayıp birileri beni hackledi diye zırvalıyor.

Benim öyle bir oğlum olsa direk Bakırköy'e yatırırım hiç düşünmem bilgisayarını da satarım. İleride zaten oğlum olursa 18 yaşına kadar ne telefon ne de bilgisayar alırım. Telefon belki gözetimim altında olur ama o yaşa kadar bilgisayar kullanmasınada izin vermem açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah anlatamıyorum sanırım, neyse en iyi w7.
Burada size cevap verdim hocam. Ayrıca insanlardaki nostalji hobisine de karışamazsınız. Zevkler ve renkler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…