Adama cidden üzüldüm ne yaşıyor acaba kafasında anlam veremiyorum cidden.Eleman savcıya falan sövüyor, oturduğu yerden fast food ve sigarayı çok fazla tükettiği için hastalanmış onu farklı şekilde anlatıyor falan.
Bakın, hack öyle havadan yeni bilgisayarınıza direkt olarak yapılabilecek bir şey değildir. Ama bahsettiği kişilerin cinleri falan vardır onlara bozdurtur anakartı. Ama senin yeni PC aldığını bilip nasıl bir şey yapmadan seni hackleyecek? Bu arkadaşı gerçekten bir psikiyatriye vesaire götürmeliler.
Benim öyle bir oğlum olsa direk Bakırköy'e yatırırım hiç düşünmem bilgisayarını da satarım. İleride zaten oğlum olursa 18 yaşına kadar ne telefon ne de bilgisayar alırım. Telefon belki gözetimim altında olur ama o yaşa kadar bilgisayar kullanmasınada izin vermem açıkçası.
Son zamanlarda böyle cümleler duyuyorum: "Destek kesildi XP kullanılmaz" "Windows XP güvenli değil. Kullanırsan bilgisayarına virüs bulaşır." "Windows 10 desteği kesilirse ne yapacağız eyvah!" "Windows 7'yi Google Chrome desteklemiyor neden kullanıyorsun?" "Virüs programım Windows 7'yi...