enginbey8108
Uzman
Bir söz vardır büyüklerimizin iyi bildiği. kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız. Kendisi bir hadismiş. Yaşanan olayın en kısa özetidir.
Birader Bootloop olmuşsun 3 yıldır tekrar ediyorsun kendini. Git yeni ROM flaşla kendine.@5438 ne oldu aslanım sen gül bakalım o kadar bana laf ettiniz yardım etmediniz küfür ettiniz herkese hakkımı helal etmiyorum anca laf edersinizi işiniz gücünüz o etmiyorum helal.
@5438 ne oldu aslanım sen gül bakalım o kadar bana laf ettiniz yardım etmediniz küfür ettiniz herkese hakkımı helal etmiyorum anca laf edersinizi işiniz gücünüz o etmiyorum helal.
@5438 ne oldu aslanım sen gül bakalım o kadar bana laf ettiniz yardım etmediniz küfür ettiniz herkese hakkımı helal etmiyorum anca laf edersinizi işiniz gücünüz o etmiyorum helal.
İnternette ne kadar ruh hastası olduğunun farkında değilsiniz bence. Bakın bu videosunu attığım elemanın birkaç tane Twitter hesabı var ve yıllardır bunu devam ettiriyor. Adam Teknoseyir organize suç örgütü diye sayıklıyor yıllardır.
Buna sıra gelmedi ya, ara sıra hatırlatın buna da dava açıcam.Bu videoda Recep abiye ayar çekmiş (yersen) Recep abi de korkmuş ondan bahsediyorBahsettiği olay ne acaba merak ettim. Adam ağır derecede hasta bu arada umarım kurtulur en yakın zamanda.