Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir söz vardır büyüklerimizin iyi bildiği. kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız. Kendisi bir hadismiş. Yaşanan olayın en kısa özetidir.

Anladığım kadarıyla.
Bu arkadaşın başına gelen sorunlara yüzlerce çözüm önerisi gelmiş ama hiçbirini kale almayıp, "yapamam, edemem, olmuyor" falan demiş.

Bir dönem sahip olduğum zihniyet. Hatta ne bir dönemi birkaç gün önce bu kafadaydım. Şu an geçirdiğim vakanın bir benzerini mi görüyorum?

En çok güldüğüm konu bu şu an ldmdşföşrfşrlgğrkrpfke.

Son düzenleyen: Moderatör:
@5438 ne oldu aslanım sen gül bakalım o kadar bana laf ettiniz yardım etmediniz küfür ettiniz herkese hakkımı helal etmiyorum anca laf edersinizi işiniz gücünüz o etmiyorum helal.

Sana yardımcı olmaya çalışanların birçoğu muhtemelen hakkını helal etmez. Bunları demen oldukça komik. 3 yılda bir insan hiçbir şey beceremediyse sorunu kendinde aramalı artık.

Ayrıca ban yemeyeceksem, bunu ciddiye almayabilirsin. Yalnızca ironi olarak atıyorum.

Son düzenleme:
İnternette ne kadar ruh hastası olduğunun farkında değilsiniz bence. Bakın bu videosunu attığım elemanın birkaç tane Twitter hesabı var ve yıllardır bunu devam ettiriyor. Adam Teknoseyir organize suç örgütü diye sayıklıyor yıllardır.

Bu videoda Recep abiye ayar çekmiş (yersen) Recep abi de korkmuş ondan bahsediyor :D Bahsettiği olay ne acaba merak ettim. Adam ağır derecede hasta bu arada umarım kurtulur en yakın zamanda.

Gülme krizine girdim kafayı yiyeceğim.

Dava haberinden sonra olur gibi:

1719178728296.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.