- Makaleler
- 7
Seni yerim adam.Evet, size diyorum zira Engin ile bir saat bile uğraşmadan konuya bodoslama daldınız.
İç içe spoilerlara patladım
Seni yerim adam.Evet, size diyorum zira Engin ile bir saat bile uğraşmadan konuya bodoslama daldınız.
İç içe spoilerlara patladım
Bu klavye delikanlılığı yapanlar nasıl azalacaklar acaba.Değilim. Yeni katıldım bu siteye. Sen böyleysen eğer cemaat nasıl olsun. Yaşına baktım 37 diyor. Kimseye ahkam kesme hakkın yok sınırlarını bil yoksa bildirirler sokakta.
Ağzınıza sağlık.Madem bu kadar kuralcısın, o zaman bu üslup ne? Kurallar sadece üyelere mi uygulanıyor yoksa sana da uygulanıyor mu? Sana uygulandığını pek sanmıyorum, bu üsluba sahip standart bir üyenin, forumda çok fazla tutunacağını da sanmıyorum.
Git.
Böyle insanları gördükçe kendime daha çok şükür ediyorum...Hesap silme talebi oluşturacakmış. Defol git? İşin teknik kısmında yoksun, tartışmaya geldi mi klavyeyi yumrukluyorsun.
Böyle yazacaksanız benim hesabımı da siler misiniz?Hesap silme talebi oluşturacakmış. Defol git? İşin teknik kısmında yoksun, tartışmaya geldi mi klavyeyi yumrukluyorsun.