Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben vakit bulursam buna video rehber yaparım ama altına gelip “olmadı” yazacak.

Şimdi bu herif için yazdığım rehberi uygulayacağım ya da yeni rehber yazacağım. Tekrar yapamazsa ****** ******* ******* *******.

Son düzenleme:
Şu çocuğa küfür etmeden mesaj yazmakta o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Günde iki kez içtiğim sigarayı daha kolay bırakmıştım.

Bak Engin misin Bey misin 81 misin nesin. Yazıdğım rehberi yaparken videonu çek ve takıldığın yeri göster. Bana öyle geliyor ki sen hiçbir bok yapmadan olmadı diyorsun. Eğer bizi trollüyorsan senin ****** *******!

Son düzenleme:
Şo çocuğa küfür etmeden mesaj yazmakta o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Günde iki kez içtiğim sigarayı daha kolay bırakmıştım.

Bak Engin misin Bey misin 81 misin nesin. Yazıdğım rehberi yaparken videonu çek ve takıldığın yeri göster. Bana öyle geliyor ki sen hiçbir bok yapmadan olmadı diyorsun. Eğer bizi trollüyorsan senin ****** *******!
Adam ciddi ciddi 3 yıldır şunun üzerinde uğraşıyor, konular açıyor. Artık kasıtlı yaptığını düşünmeye başladım. Umarım Engin Bey'in ömrü bitmeden custom ISO'su hazır olur. 🙏

Yaaa, işte böyle insanların verdiği cevapları dikkate almayıp papağan gibi olmadı olmadı dersen konuların böyle piç gibi ortada kalır. Şimdi birkaç rehber yazdıracağım ama sende okuma becerisi yok maalesef.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.