- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Mehmet Akif T
Başarılı
Uzaylılar arkadaşın istediği cevaplardan korktuğu için dünyaya gelmedi daha.
- Makaleler
- 9
2024 Amerika:
2024 enginbey8108: Yardımcı olmuyorlar dalga geçiyorlar bana hep.
2024 enginbey8108: Yardımcı olmuyorlar dalga geçiyorlar bana hep.
Racon abla sokakta sınır bildirmekte ne demek? Burası sözde bile olsa hukuk devletidir. Böyle kavgacı zihniyete sahip olmak iyi değil. Önünüze gelene tehditvari konuşmamanızı tavsiye ederim.Değilim. Yeni katıldım bu siteye. Sen böyleysen eğer cemaat nasıl olsun. Yaşına baktım 37 diyor. Kimseye ahkam kesme hakkın yok sınırlarını bil yoksa bildirirler sokakta.
Neden tehditkâr konuşuyorsunuz? Kavga istiyorsanız yer yok size, konuyu beğenmediyseniz ben de size gidin, başka konuya bakın diyorum.Değilim. Yeni katıldım bu siteye. Sen böyleysen eğer cemaat nasıl olsun. Yaşına baktım 37 diyor. Kimseye ahkam kesme hakkın yok sınırlarını bil yoksa bildirirler sokakta.
"Kimseye ahkam kesme hakkın yok sınırlarını bil yoksa bildirirler sokakta."@845 Hayırdır beyefendi. Fakat yanlışınız var. Kimseyi tehdit etmedim.
Peki bu ne?
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Oyle is olmaz. Forum sahibi de olsa kurallara uymak zorundadir cunku forum kurallari herkes icindir. Yani tabii ki ben oyle olmasini isterim. Yoksa forum onun oldugu icin her seyi yapabilir ancak benim icin dogru olan kurallara herkesin uymasidir. Cok sevdiginiz Islam oncesi Turk devletleri'nde yoneticiler de toreye uyardi. Baska bir ornek vereyim, bir cumhurbaskani kurallara uymayinca veya hakaret edince yonetici o, istedigini yapar mi diyorsunuz yoksa boyle yonetici mi olur deyip elestiriyor musunuz?
Dedigim gibi, burasi onun sitesi. Istedigi her seyi yapar ancak etik olan bu degildir. Boyle yapinca sayip sovdugu iktidardan farki kalmiyor.
Herifin teki 3 yildir ayni konuyu aciyor, yardim edenlere olmadi diyor. Kendine has bir cozum istiyor sanirim. Sonra birisi gelip Recep Bey kufur etti diye ona laf soyluyor. Sonra oyle oyle.
Mehmet Akif T
Başarılı
10 ayrı forumda da aynı anda devam ettirdiğini unutmayın hocam.Oyle is olmaz. Forum sahibi de olsa kurallara uymak zorundadir cunku forum kurallari herkes icindir. Yani tabii ki ben oyle olmasini isterim. Yoksa forum onun oldugu icin her seyi yapabilir ancak benim icin dogru olan kurallara herkesin uymasidir. Cok sevdiginiz Islam oncesi Turk devletleri'nde yoneticiler de toreye uyardi. Baska bir ornek vereyim, bir cumhurbaskani kurallara uymayinca veya hakaret edince yonetici o, istedigini yapar mi diyorsunuz yoksa boyle yonetici mi olur deyip elestiriyor musunuz?
Dedigim gibi, burasi onun sitesi. Istedigi her seyi yapar ancak etik olan bu degildir. Boyle yapinca sayip sovdugu iktidardan farki kalmiyor.
Herifin teki 3 yildir ayni konuyu aciyor, yardim edenlere olmadi diyor. Kendine has bir cozum istiyor sanirim. Sonra birisi gelip Recep Bey kufur etti diye ona laf soyluyor. Sonra oyle oyle.
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hortlattın zaten.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.