Enis Kirazoğlu'nun yeni çıkardığı oyun Anomaly President'i beğendiniz mi? Steam'de incelemeleri çok olumlu ama bayağı bir büyük kısmı takipçileri olduğundan çok gerçekçi tablo gibi durmadığını düşünüyorum. Oynayanlar varsa sizin düşünceniz ne yönde? İlk oyunla çok benzer duruyor ama geliştirmeler var gibi.

Daha tam olarak bitirme fırsatım olmadı. Oyunu aldım. Ancak oyunun devamı hala bir önceki kısımlar gibiyse muhtemelen "Rouge-Like süsü" verilmiş Anomaly Agent'tan pek bir farkı yok derim. Görsel olarak geliştiğini söyleyebilirim. Oynanış olarak fena değil ama ara sahnelerin oyun tarzına iyi uyum sağladığını düşünmüyorum. Sıkı piksel art tasarımdan aralıklıya geçişte gözün odağı kayıyor. Ve bu da göze çok batmaya başlıyor. Farklı kişilerin ayrı ayrı tasarımları yaptığını düşünüyorum. Eğer öyleyse tasarım dili oturtmada büyük bir sorun oluyor.
Level tasarımı olarak ben efektif bir çevre mekan uyumu yakalandığını düşünmüyorum. Sanki Unity'de sahneye öylesine yerleştirilmiş gibi çoğu şey. Özellikle zipline için bunu diyebilirim. Önceki oyuna kıyasla burada da gelişme mevcut ama sahne tasarımı olarak yine sınıfta kalmış.

Son düzenleme:
Boş yapmayın birader ifade özgürlüğü diye bir şey var küfür hakaret olmadıktan sonra istediğim gibi yorum yaparım.
Gelen tepkiyi de normal karşılayacaksın o zaman birader :D İfade özgürlüğü ya. Ayrıca boş yapmayın falan diğer merdiven altı forum kılıklı yerlerin üslubu, burada çok barınamazsın bu şekil.

Her ne kadar üstüne 74 dolar ekleyecek olsanız da oyun sizin sevdiğiniz tür değil, boşa para vermeye gerek yok bu oyuna. Benim değindiğim nokta sadece fotoğraflara baktığınızı belirtip fiyatına yorum yapmanızdı.
Yok bence 74 dolar ekleyip GTA 6 almak yerine 46,8 milyar dolar daha ekleyip Take Two'yu alsın.